İTHAL DUVAR KAĞIDI

İTHAL DUVAR KAĞIDI

Biliyoruz ki duvar kağıdı seçerken birçok hususu birlikte değerlendiriyorsunuz. Bir duvar kağıdını sadece şık görünmesi, mobilyalarınıza ve aksesuarlarınıza uyumlu olması, göz zevkinize uygun olması yeterli kriter değildir.

Biliyoruz ki duvar kağıdı seçerken birçok hususu birlikte değerlendiriyorsunuz. Bir duvar kağıdını sadece şık görünmesi, mobilyalarınıza ve aksesuarlarınıza uyumlu olması, göz zevkinize uygun olması yeterli kriter değildir. Tüm bunların yanı sıra kaliteli olmalıdır. Kaliteli olacak ki ne sağlığınızı riske atacak ne de kısa sürede deforme olmayacak. Tüm bunların yanı sıra da kolay temizlenebilir ve anti bakteriyel olacak. Peki tüm bu özelliklere sahip olan ithal duvar kağıdı için nereye gideceğinizi biliyor musunuz? Tabi ki doğru adres http://ravena.com.tr/ sitesidir.

Yeri gelmişken size hemen Revena firması hakkında biraz bilgi vereyim. Arkadaşlar, hani yıllardır ülkemize en kaliteli ithal duvar kağıdı ürünlerini ulaştıran, dünyaca ünlü markaların Türkiye distribütörlüğünü yapan Hanna Home var ya. İşte Hanna Home ile dünyaca ünlü duvar kağıdı üreticisi olan Rasch anlaşmışlar ve bu isimde birleşmişler.

Yılların duvar kağıdı tedarikçisi, tecrübeli kadrolara sahip markası Hanna Home ile, en kaliteli duvar kağıdı modelleri ile dünyanın bir numarası olan Rasch birleşiminden en büyük yararı da sizler görmektesiniz. Sizler daha kaliteli ürünleri daha kaliteli hizmetlerle alabileceksiniz.

Artık, dünyaca ünlü markaların buluştuğu nokta olan Revena, Bandırma’da üretime başlamıştır. Bu nedenle de yıllardır ithal olarak sizlere ulaşan birbirinden şık, özel ve kaliteli duvar kağıdı modelleri artık yerli hale geldi.

Bizler de sizlere Revena yerli duvar kağıdı ürünleri hakkında bilgi vermeye başlarız artık. Ancak, lütfen sizler de duvar kağıdı için bu markayı yakından takip edin. En yeni modellerden ve en şık tasarımlardan ilk önce sizler haberdar olun.

Sizlere sunulan Revena yerli duvar kağıdı modelleri birçok önemli özelliğe sahiptir. Bu özelliklerden kısaca bahsetmek gerekirse bir kere Revena ürünleri silinebilme özelliğine sahiptirler. Bunun yanı sıra kolay temizlenebilir olmaları da çok önemlidir.

Gerek kapalı alanlarda gerekse de açık alanlarda kullanılabilirler. Güneş ışınlarına karşı son derece dayanıklıdırlar. Ancak, bu ürünlerin öyle bir özellikleri daha var ki asıl sizlerde etki oluşturacak olanın da bu olduğunu tahmin edebiliyorum.

Arkadaşlar, Revena ürünleri tüm bu özelliklerinin yanı sıra aynı zamanda da su bazlı boya kullanıldığı için son derece sağlıklı ürünlerdir. Bitmedi. Bu ürünler aynı zamanda da antialerjik ve ekolojik ürünlerdir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.