İşte Kandemir'in Duhouriya ile ilgili özel açıklaması

İşte Kandemir'in Duhouriya ile ilgili özel açıklaması

"Öncelikle şunu söyleyeyim Sözleşmemde yazılı ve sözde bir tazminat maddesi yok. 2000 yılında Beşiktaş'tan ayrıldığımda 13 yıl kesintisiz hizmetim vardı ve halen sürekli sözleşmem vardı. Ancak ayrıldım.

 

"Öncelikle şunu söyleyeyim Sözleşmemde yazılı ve sözde bir tazminat maddesi yok. 2000 yılında Beşiktaş'tan ayrıldığımda 13 yıl kesintisiz hizmetim vardı ve halen sürekli sözleşmem vardı. Ancak ayrıldım. 2014 yılında ayrıldığımda kulüpten herhangi bir mali pazarlık yapmadan ayrıldım. O puanları telafi etmek istemedim ama şimdi telafi etmek istiyorum? Ayrıca siz yönetici olsanız istifa eden bir öğretmene bir süre sonra bunu söyler ve tazminat ister miydiniz? Tüm sözleşmeler kulüpte mevcuttur. 2000 ve 2014'te kulüpten ayrıldığımda sözleşmemde, o sırada kulüpten herhangi bir tazminat aldıysam, oradaki şartları okuyabilirsiniz. Geçen haftalarda ayrıldım ve kulüpte kalmama izin verdiler. Şu anda kulüple iki ayrı sözleşmem var. Biri antrenörlük sözleşmesi, diğeri  sportif direktörlük sözleşmesi. Her ikisinde vbetcrypto de kulüplerin sözleşmeleri herhangi bir zamanda feshetmek için kullanabileceği çıkış maddeleri var. Çıkış öğem 3 yük. Büyük meblağlar veya tazminat talep etmek söz konusu değildir. Kulüpte kimse benimle sözleşmenin feshi hakkında iletişime geçmedi. Basketbol Hukuk Direktörü Umut Tahir Güneş'in hiçbir toplantısı olmadı ve böyle bir konuyu hiç tartışmadı. Şimdi tazminat konusunda bir itibarsızlık var. Kendinize şu soruları sorun: Ahmet Kandemir şu anda ne kadar çalışıyor? Çıktı nedir? Bir koçla sözleşmesini feshetmeden tanışıp anlaşmak ne kadar adil? Ahmet Kandemir için çıkış ücretinin ne kadar olduğunu ve yeni hocanızla ne kadar anlaştığınızı sorun.

Bu iki pozisyondan ayrılmak istiyorum. Beşiktaş Basketbol bu zihniyetle, bu vizyonla, bu vizyonla başarılı olamaz. Yakında süreci sıfırdan anlatacağım çok vbetcrypto giriş büyük bir sunum da yapacağım. Diğer konularda yönetimle anlaşamıyoruz, sonuncusu bile önemli değil. Beşiktaş ile hayatımda hiç para konuşmadım. Gel derler gelirim, gider derler giderim. Beşiktaş ile mevcut sözleşmem 3 yıllık. Bu sözleşmenin imzalanması sürecinde Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi ve Mesut Urgancılar, kulübün 3 aylık maaş ödemesi halinde sözleşmeden tek taraflı cayma hakkımın olmasını talep ettiler. Bir Beşiktaş taraftarı olarak bu maddeyi kabul ediyorum. Daha sonra  Umut Tahir Güneş yeni hükümetin basketbol daire başkanı olunca "Hocam sözleşmenizi değiştirmek istiyorum" diyerek bu maddeyi sözleşmeden çıkardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.