İstanbul Havalimanı Transfer Fiyatları

İstanbul Havalimanı Transfer Fiyatları

VIP Demaks Transfer, zengin araç filosu ve uygun İstanbul havalimanı transfer fiyatları ile memnuniyet odaklı ulaşım hizmeti veriyor.

Metropol şehir İstanbul’da havalimanından şehir merkezine ulaşımın ne kadar zahmetli ve stresli olduğunu bilen şirketimiz, 7/24 havaalanı transfer hizmetleriyle ulaşımın konforlu, keyifli geçmesini sağlıyor.

Yerli ve yabancı turistlerimiz başta olmak üzere İstanbul’a çeşitli sebeplerle gelen herkes VIP transfer araçlarımızla gidecekleri noktaya güler yüzlü personellerimiz tarafından ulaştırılıyor. İstanbul havalimanı VIP transfer hattımız yıl boyunca kesintisiz çalışıyor, havalimanından şehir merkezine, şehir merkezinden havalimanına olmak üzere ulaşımı sağlıyor.

Araçlarımızın her biri hijyenik, konforlu, teknolojik altyapıya sahip gelişmiş sistemlerle donatılmıştır. Yolculuk boyunca İstanbul trafiğinin gürültüsünden ve kalabalık görüntüsünden uzak, keyfinize bakabilirsiniz. VIP Demaks Transfer, havalimanı transfer fiyatları konusunda özellikli hareket ediyor, fahiş fiyat fırsatçılığına geçit vermiyor; standart fiyat politikası ile cazip bir hizmet veriyor. İstanbul Havalimanı Transfer Güzergahları ve Fiyatları VIP Demaks Transfer, İstanbul içinde ayrım yapmaksızın her ilçede hizmet veriyor.

Özellikle yeni havalimanı transfer taleplerine doğrudan yanıt veriyor, ayrıcalıklı ulaşımdan yararlanmanızı sağlıyoruz. En popüler transfer güzergahlarımız şöyle;

İstanbul havalimanı Beşiktaş: Havalimanından popüler lokasyon Beşiktaş’a gitmek için VIP Demaks Transfer’i aramanız yeterli. Havalimanı – Beşiktaş transfer ücretleri son derce hesaplı şekilde sizleri bekliyor.

İstanbul havalimanı Üsküdar: VIP Demaks Transfer, havalimanı yolcularını kalite ile tanıştırıyor. Havalimanından Üsküdar’a en uygun fiyatlarla üstelik VIP konforunda yalnızca bizimle gidebilirsiniz.

İstanbul havalimanı Beyoğlu: Havalimanından Beyoğlu’na son derece uygun fiyatlarla geçiş yapabilirsiniz. Şirketimizin konforlu araçları yol boyunca dinlenmenizi sağlarken bütçenizi korumayı unutmuyor.

İstanbul havalimanı Fatih: Lüks, konforlu, güvenli bir yolculukla İstanbul havalimanından Fatih’e geçmek çok kolay! Güler yüzlü şoförümüz ve teknolojik altyapıya sahip VIP aracımızla yolculuk yapmak ayrıcalıklı hissettiriyor, uygun fiyatlar ise cezbettiriyor.

İstanbul havalimanı Şişli: Havalimanından Şişli’ye giderken yolculuğunuza konfor, lüks, güvenlik kazandıran şirketimiz, en uygun transfer ücretleri ile bütçenizi de korumayı başarıyor.

İstanbul Havalimanı Ataşehir: VIP Demaks Transfer, İstanbul havalimanlarından ihtişamlı Ataşehir’e yolculuğu keyfe dönüştürüyor. Huzurlu, güvenli, lüks ve ekonomik transfer için bir telefon uzağınızdayız. İstanbul Havalimanları özelinde hizmet veren şirketimiz, VIP transfer fiyatları ile öylesine cezbedici ki herkesin bu konfordan ve lüksten yararlanmasını sağlıyor.

VIP Demaks Transfer Araç Özellikleri

- Gelişmiş müzik sistemi

- İçecek servisi

- TV hizmeti

- Çalışma sehpası

- İklimlendirme sistemi

- Ücretsiz & sınırsız wi-fi hizmeti

- Teknolojik altyapı

- Isıtmalı koltuklar

- Hijyen kiti

VIP Demaks Transfer, İstanbul’un her köşesinden VIP transfer hizmeti veriyor, günün her saati güvenli yolculuklar sunuyor. Telaşsız, güvenli, keyifli ve konforlu bir ulaşım hizmeti için 7/24 bizimle iletişime geçebilir, Whatsapp hattımıza mesaj atabilir ya da online rezervasyon yaptırabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.