İpekyolu Maslak’tan geçecek

İpekyolu Maslak’tan geçecek

Silk Road adı ile tanınan, çok markalı lastik, jant satış ve servis hizmetleri sunan, mağazalar zinciri İpek Yolu, Avrupa ve Amerika’dan sonra Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde hizmet vermeye başladı.

Amerika, Fransa ve Almanya’da toplam 8 mağazası bulunan İpek Yolu’nun Türkiye’de ki ilk mağazasının açılışına Keskin Group Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Keskin ev sahipliği yaparken, Kağıthane Belediye Başkanı Sayın Fazlı Kılıç, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Polat, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Müşterinin gerçek kral olduklarını ifade eden Keskin, “İpek Yolu, Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan bir yoldur. Bizim hedefimiz, Asya ile bir bağlantı kurmak olduğu için iki bin yıldır tanınan bir isimle yola çıkmak istedik. Önemli olan vizyonun çalışması, hem müşteriye hem de satıcıya demokratik bir sistem ve alt yapı oluşturmak” dedi.

Gelen müşterilerinin araçlarının servisi esnasında keyifli zaman geçirmesini düşünen İpekyol, 200 metrekarelik showroom içerisinde misafirlerini en iyi şekilde ağırlarken, bayan müşterilerini de unutmamış.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.