Internet Oyununda Yeni Trend Agario

Internet Oyununda Yeni Trend Agario

Çevrimiçi oyun oynarken seçici davranmakta gerekir. Seçim noktasında ise yarış tutkusunu liderlik heyecanıyla birleştiren on üç yaş altının bile rahatlıkla oynayabileceği kaliteli bir oyun olan agario oyununu tavsiye edebiliriz.

Unblocked Agario Private Server : AgarioHit

 

            Çevrimiçi oyun oynarken seçici davranmakta gerekir. Seçim noktasında ise yarış tutkusunu liderlik heyecanıyla birleştiren on üç yaş altının bile rahatlıkla oynayabileceği kaliteli bir oyun olan agario oyununu tavsiye edebiliriz. Grafik tasarımı ilk görünüşte ki masumiyetleriyle pek ilgi çekici gelmese de oyunu içerisine tamamen girildiğinde etkileyici özelliğe sahip olması dolayısıyla dünya çapında oynanan trend oyunlar listesinde hızla yükseliş kaydetmektedir. Liderlik tutkusunu dünya ile paylaşabileceğiniz online agario oyunu sayesinde liderliğinizi dünyaya duyurmanıza olanak sağlamaktadır.

 

            Etkili ve güzel zaman geçirmenin oldukça zararsız hali olan agario private server özel servisleriyle de oyuncularını etkisi altına alıyor. Grafiklere ve ses kalitesi yanında mücadele ruhunu tetiklemesi ve yarışmanın heyecanını da katması gerekir ki çevrimiçi olması da ayrı bir heyecan katmaktadır. Kürelerin savaşı gibi görünen agario oyunu ilk bakışta çok da sevimli gelmese de çevrimiçi heyecanını tattıkça vazgeçilmez tutkular arasına girmeyi başarmaktadır.

 

             Türk oyun geliştirici Emre Döngel tarafından geliştirilen agario private server oyununa bir nickle kayıt olarak heyecanı tutkuyla birleştirmeye başlayabilirsiniz. Oyunun liderlik özelliğinden yola çıkılarak seçilecek olan nickinizle sesinizi dünyanın duymasını sağlayan agario plan kurma yeteneğini de geliştiren özelliğe sahiptir. Özellikle de gençlerimizin oynadığı diğer oyunlara bakıldığında agario private server ahlaksızlık içeren öğeleri bünyesinde barındırmayan oyun gruplarla yarışma hazzını da veren agario gençler arasında da tavsiye edilerek yükselen bir oyun haline gelmiştir. Sürekli aynı oyunları oynamaktan sıkılanlar için güzel bir alternatif olarak karşımıza çıkan agario oyunu ile strateji geliştirme gibi akıl oyunları da kurgulayabilmektesiniz. http://agariohit.com/ adresine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

e5

 Agariohit.com Agario Nasıl Oynanır?

 

             Bir oyun oynanmadan kalitesinin ve vereceği hazzın anlaşılması kesinlikle mümkün değildir bu nedenle öncelikli olarak bir nick sahibi olarak agario oynamaya hazırlık yapılmalıdır. Nick seçimine dikkat edilmeli ve tüm dünyanın sizi bu nickle tanıyacağınız bilmelisiniz. Yarışların hayatınıza adrenalin kattığınızı düşünüyorsanız agario oyunu tam da size göre bir oyundur. Değişik mantık süzgeçlerinden geçirmeniz beklendiğinden sürprizlere de hazırlıklı olmanız gereken agario private server içinde vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

 

            Oyunun başlamasıyla beraber yarış ve mücadele tutkusu da başlıyor. Bir de bakıyorsunuz ki on dakika geçmemiş siz oyunun müptelası oluyorsunuz. Küçük hücre olarak girdiğiniz savaş ortamında agario pvp içerisinde minik olduğunuzdan dolayı kendinizden küçükleri yemeniz ile başlayan agario oyunu sırasında bir de bakıyorsunuz masumiyetiniz bitmiş ve kıyasıya bir yeme yarışı içerisine girmişsiniz. Oyunun asıl kuralı yemeye çalışırken yem durumuna düşmemek bunu başarabilirseniz agario private server oyununda başarılı olmanız kaçınılmaz. Aksiyonun hiç düşmediği oyun tehlikelerle dolu bir macera ve yarış oyunu.

 

             Rakiplerinizi ekarte etmek için X tuşunu kullanarak tuzaklama sistemini de devreye sokabildiğiniz agar.io oyunu sırasında çok büyüdüğünüz yahut takım arkadaşlarınızla parçaları paylaşmak istediğiniz durumlarda W tuşu kullanımıyla parça paylaşımına gidebiliyorsunuz. Heyecan ilerleyen zamanlarda iyice artıyor ve bir de bakıyorsunuz ki agario private server içerisinde rakipleriniz kaçıyor siz onları kovalar hale geliyorsunuz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.