İnönü’ye yeni ‘Tezgah’ mı kuruluyor?

İnönü’ye yeni ‘Tezgah’ mı kuruluyor?

Şişli Belediyesi’nde müfettişler kol gezerken Şişli esnafı kan ağlarken dernek kisvesi altında birilerine Şişli’nin alanları ‘Tezgah’ adı ile peşkeş çekiliyor.

Şişli'nin park ve bahçeleri yakında pazar ve panayır alanlarına dönecek. Öncelikle de; Şişli Cevahir AVM’nin yanı, Kuştepe Parkı, Ortaca Parkı, Nişantaşı Parkı gibi Şişli Belediyesi’nin sorumluluğundaki yerler de kermes adı kullanılarak panayır ve pazar yerleri kurulacak.

HAYRİ İNÖNÜ’YE TEZGAH MI KURULUYOR?
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün Şişli'de önemli bir brokratın ricası ile bir hayır kurumu yararına kermes için verdiği talimatı fırsat bilen belediye yöneticileri şahsi menfaat teşkil edebileceği gerçeğini de hiçe sayarak Şişli’deki alanları Pazar yerine çevirecekler.

ŞİŞLİ PAZAR YERİNE DÖNECEK
Doların 4 TL, Euro’nun 5 TL olduğu Şişli’deki esnafın siftahsız dükkan kapattığı bir dönemde şahsi menfaat uğruna Şişli’deki alanların neidügü ve kim oldukları belirsiz Şişli dışından gelenlere peşkeş çekilmesine Şişli Gazetesi olarak göz yummayacağız.

TEZGAHIN BEDELİ 50.000 LİRA
Şişli’deki alanlarda etkinlik yapmanın bedelinin 50.000 TL’den başlıyor. Birileri bu işi ranta çevirerek Şişli Belediyesi'nde yeni bir skandala imza atmak üzereler. Şişli Belediyesi’ndeki yöneticilerin de bu korkunç rantın içinde oldukları iddia ediliyor.
Şişli Belediyesi etkili ve yetkilileri tarafından önümüzdeki günlerde başlayacak olan kermes ve pazar alanlarını mercek altına alınması ve kimlerin hangi şartlarda bu tezgahtan faydalandıklarının araştırmalarını bekliyoruz. 

RESMİ İHBARDA BULUNACAĞIZ
Şişli Gazetesi olarak biz de bu iddiaların akıbeti hakkında yasal girişimlerde bulunarak kamuoyunu aydınlatacağız. Şişli Belediye yetkililerinin de bu derhal bu konu üzerinde araştırma ve soruşturma yapmalarını bekliyoruz. 
Şişli Gazetesi kurulduğu günden buyana Şişli Halkı’nın haklarını savunmuştur. Savunmaya devam edecektir. 
Bu konuda İBB’ye, Şişli Kaymakamlığı’na ve Şişli Belediye Başkanlığı’na resmi müracaatımızı yapıp takibini de yapacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum