İnönü'nün danışman krizi bitmek bilmiyor. Bu seferde Şermin Terzi gerilimi

İnönü'nün danışman krizi bitmek bilmiyor. Bu seferde Şermin Terzi gerilimi

Şişli Belediyesi’nde Hayri İnönü’nün danışman kriz bir türlü bitmek bilmiyor. Bu seferde İnönü’nün Kanyon’daki başkanlık konutunda verilen partilerde basın danışmanı olarak aldığı Şermin Terzi’nin çektirdiği fotoğrafları Facebook'taki hesabından paylaşmas

ŞİŞLİ'DE ŞERMİN GERİLİMİ!

Şişli Belediyesi'nde olaylar bitmek bilmedi. Başkan Hayri İnönü, şimdi de basın danışmanı yüzünden şimşekleri üzerine çekti. Hürriyet'ten kovulan Şermin Terzi, 17 bin lira maaşla İnönü'nün basın danışmanı oldu. Makam arabası da verilen Terzi'ye gelen eleştiriler ve atamaya itiraz edenlere İnönü’nün, "Bizzat Kemal Kılıçdaroğlu'ndan onay aldım" dediği öğrenildi.

İNÖNÜ’NÜN DANIŞMANI ŞERMİN TERZİ HÜRRİYET’TEN

CUMHURBAŞKANI’NA ALAY HABER YAPTIĞI İÇİN KOVULMUŞTU

Hayri İnönü’nün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile aldığı iddia edilen Basın Danışmanı Şermin Terzi 13 Kasım 2015’te Hürriyet Gazetesi’nde çıkan ‘13’üncü Cuma uğursuzluğu‘ başlıklı bir haberde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’lı ‘Son akşam yemeği‘ görseli kullandığı gerekçesiyle kovulmuştu.

TAYİP ERDOĞAN’A TAVUK YEDİRTMİŞ

Hürriyet gazetesinin internet sitesindeki Kelebek ekinde ‘13’üncü Cuma uğursuzluğunun 13 sebebi‘ başlıklı bir haber yayınlanmış, içerikte Leonardo da Vinci’nin ‘Son akşam yemeği‘ tablosuna Erdoğan’ın tavuk yerken çekilmiş bir fotoğrafı monte edilmişti.

HÜRRİYET CUMHURBAŞKANI’NDAN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Tepkiler üzerine Hürriyet’ten yapılan açıklamada şöyle denildi: “Gazetemizin internet sayfasında yayımlanan bir içerikte, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da gösteren ve hiçbir şekilde kabul edilmesi mümkün olmayan bir görsel malzemeye yer verildiği üzüntüyle tespit edilmiştir. Bu durum fark edilir edilmez söz konusu içerik yayından kaldırılmıştır.”

Hürriyet gazetesinin açıklamasında Erdoğan’dan da özür dilendi: “Yapılan, vahim bir hatadır. Ortaya çıkan bu durumdan dolayı Sayın Cumhurbaşkanı’ndan özür diliyoruz.”

hayri-inonu-sermin-terzi-tayip-erdogan-inonu-baskanlik-konutunda-alem-001.jpg

hayri-inonu-danismani-sermin-terzi-baskanlik-konutunda-alemde.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum