İnönü’den meclis üyesi aracılığı ile Dersimspor’a 150 bin liralık bağış

İnönü’den meclis üyesi aracılığı ile Dersimspor’a 150 bin liralık bağış

Şişli’deki sivil toplum örgütlerini görmezden gelen Hayri İnönü Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı Dersimspor’un dayanışma gecesinde bir meclis üyesi aracılığı ile 150 bin liralık tabloyu satın alarak bağışta bulunması tepki çekti.

GECEYE KILIÇDAROĞLU’DA KATILMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Dersimspor’un gecesinde 2 saat kalan Kılıçdaroğlu, gecede açık artırmaya sunulan Ressam Türkan Taybara'ya ait Tunceli'deki yaşamı yansıtan tabloları da tek tek incelemişti.

İnönü Genel Başkanına şirin görünmek için 150 bin lira değerinde tablonun bir meclis üyesi aracılığı ile satın alarak bağışta bulunmuştu. Şişli’deki dernekleri görmezden gelen İnönü’nün bu tutumu tepki çekmişti.

İNÖNÜ 2019 HEDEFİ İÇİN ŞİŞLİ’Yİ KULLANIYOR

İnönü son günlerde 2019 yılında tekrar Şişli Belediye Başkanlığı’na aday olacağını söylemekteydi. Bu söylemlerinden sonra düne kadar savunduğu tüm söylemlerinin tersini yapmaya başlamasıyla dikkatleri üzerine çekmeye başlamıştı.

İNÖNÜ ŞİŞLİ’DEKİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNE

RANDEVU DAHİ VERMİYOR VE DAVETLERİNE KATILMIYORDU

İnönü Şişli’deki sivil toplum örgütlere randevu vermez ve dayanışma gecelerine dahi katılmaz iken Genel Başkan’ın ve parti yöneticilerin katıldığı gecelerde boy göstermesi ve bağışlarda bulunması ironi yarattı.

ŞİŞLİ’NİN PARALARI ÇAR ÇUR EDİLİYOR

Düne kadar Şişli’nin paralarını çar çur ettirmeyeceğim diyen İnönü’nün son günlerde yaptığı bağışlarla Şişli’nin paralarını sadece kendi hesapları için yani 2019 yılında tekrar aday olabilmek adına Şişli’nin paralarını çar çur etmesi tepki çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.