İnönü’den 14 meclis üyesine Kent ‘Yol’ ayarı

İnönü’den 14 meclis üyesine Kent ‘Yol’ ayarı

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü belediyenin iştiraki olan Kent-Yol AŞ’nin Başkanı Hasnun aracılığı ile kesenin ağzını açarak 14 meclis üyesine aylık 6 şar bin lira ödeme aktarmaya başladığı iddia edildi.

İDDİALARI GÜÇLENDİREN EMARELER VAR

Şişli Belediyesi’nde bir meclis üyesi gazetemizi arayarak bu korkunç iddiaları dile getirdi. Bu iddiaları güçlendiren birçok gelişmelerin de yaşanması adeta bu iddiaları da doğrular nitelikte oldu.

İNÖNÜ’DEN MECLİS ÜYESİNİN DÜĞÜNÜNE 150.000 TL

Şişli Belediye meclis üyesinin iddiaları bu kadar da kalmıyor. Hayri İnönü düğün yapan bir meclis üyesine de 150.000 TL verdiğini de iddia etti. Ayrıca bu meclis üyesi aracılığıyla da diğer 14 meclis üyesine ulaşılarak aylık maaşa bağlandığını iddia etti.

‘MECLİS ÜYELERİNİ SANAELEMAN YAPARIM’

İddiaların ardı arkası da kesilmiyor. Bu organizasyonu yapan meclis üyesinin Hayri İnönü’ye; ‘Düğünden çıktım çok yorgunum. Beni mutlu et bütün meclis üyelerini sana eleman yapayım’ dediğini de iddia etti.

Biz buradan Hayri İnönü’ye soruyoruz; Bu meclis üyesi kim? Bu iddialar doğru mu?

İNÖNÜ’DEN KOMİSYON SEÇİMLERİ ÖNCESİ İNCE AYAR

Nisan Ayı Meclisine Şişli Belediyesi’nde yeniden komisyon seçimleri gerçekleşecek. Bir önceki komisyon üyeleri ile istediği gibi top koşturamayacağını anlayan Hayri İnönü bu engeli kaldırmak için harekete geçme hazırlığı yapmaktaydı.

MECLİS ÜYELERİ BENİ DESTEKLEMİYOR DİYEN İNÖNÜ

ARTIK BELEDİYEYİ MECLİS ÜYELERİ İLE YÖNETMEYE BAŞLADI

Bu iddiaları doğrulayan bir diğer olayda; İnönü düne kadar hiçbir meclis üyesi beni desteklemiyor. Tüm projelerime karşı çıkıyorlar diye sürekli sitem ediyordu. Ama son dönemlerde ise bu söylemlerinin hiçbirini artık kullanmaması oldu.

Tam tersine de Şişli Belediyesi’ni tabiri caiz ise kendisine yakın meclis üyelerine yönetmeye başlaması bu iddiaları doğrulayan bir başka olay oldu.

PERDE ARKASINDAKİ OLAYLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Şişli’nin paralarını çar çur ettirmeyeceğim diyen İnönü belediyenin tüm imkânlarını kendi nam hesabı için seferber etmeye başlamasının perde arkasının takipçisi olacağız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum