İnönü ve Keskin'den Şişli Gazetesi'ne özel açıklama: 'Şişli'de temiz siyaset için bir birimizin lehine çekilebiliriz'

İnönü ve Keskin'den Şişli Gazetesi'ne özel açıklama: 'Şişli'de temiz siyaset için bir birimizin lehine çekilebiliriz'

CHP'nin Şişli Belediye Başkan aday adayları Hayri İnönü ve Muammer Keskin'den Şişli Gazetesi'ne özel açıklama: 'Şişli'de temiz siyaset için biz üzerimize ne düşerse yapmaya varız'

CHP SEÇMENİNDEN YOĞUN TEPKİ

Şişli Gazetesi'nin Şişli dışından ve CHP'den istifa eden Mustafa Sarıgül'ün organize ve yönlendirmesiyle Fidan Aslan Eroğlu'nun aday yapılmaya çalışıldığı haberinden sonra CHP seçmeninden CHP Genel Merkezi telefon, fax ve mail bombardımanına tutuldu.

Bu haberle birlikte Şişli'de hem CHP seçmeni hem de CHP'li siyasilerden de birlik ve beraberlik açıklamaları gelmeye başladı.

Üstelik Şişli'den belediye başkan adayı yapılmaya çalışılan Fidan Aslan Eroğlu'nun CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımdan sonra bu tepkiler daha da artmaya başladı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA DA 'VİZYONSUZ' DEMİŞTİ

Fidan Aslan Eroğlu, daha önce yaptığı paylaşımda 'Beylikdüzü'nde tam bir belediyecilik katliamı yaşanıyor. Ekrem İmam diye birini koymuşlar buraya yatıp kalkıp Karadeniz diyor. Bunu buraya kim koyduysa ağır vizyonsuzmuş. Git kardeşim Karadenizden aday ol öyleyse bize ne senin memlektinden...' ifadelerini kullanmıştı.

İşte o paylaşım:

fidan-aslan-eroglu-ekrem-imamoglu-paylasimi-001.png

ŞİŞLİ'DE SEÇMEN VE SİYASİLERDEN BİRLİK ÇAĞRISI

Tüm bu gelişmelerden sonra Şişli Belediye Başkanı ve aynı zamanda başkan aday adayı Hayri İnönü ve diğer bir aday adayı olan Muammer Keskin Şişli Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundular.

İNÖNÜ VE KESKİN'DEN BİRLİK MESAJLARI

Şişli'nin ve Şişli Halkı'nın menfaati için gerekiyorsa Hayri İnönü olarak ben Muammer Keskin lehine çekilebilirim. Muammer Keskin olarak ta ben yine aynı şekilde temiz bir Şişli için Hayri İnönü'nün lehine ben çekilebilirim.

"GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR"

Şişli Belediye Başkanlığı için adı geçen ve Şişli dışından adayların var olan sorunlara çözüm olamayacağı çok nettir. Bu durum Şişli'de ve İstanbul'da partimizin oylarına olumsuz yansıması olacaktır. Dolayısı ile gün artık birlik ve beraberlik günüdür.

İNÖNÜ VE KESKİN ORTAK AÇIKLAMALARI

Şişli'nin sorunlarını çözmek ve ortak akıl ile rol model bir toplumcu belediyecilik için bu doğrultuda partimizin yetkili kurullarının tüm bu gelişmeleri değerlendirerek en doğru kararı vereceğine inanıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ŞİŞLİ GAZETESİ OYNANACAK OYUNU BOZACAK

Şişli Gazetesi olarak Şişli'nin dönüm noktası olacak bir habercilik yaparak, Şişli'nin kaderi ile oynanacak bir oyunu daha bozacak olmanın onur ve mutluluğunu taşıyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum