İnönü; “Aslan ve arkasındakilere yasal yola başvurdum” dedi

İnönü; “Aslan ve arkasındakilere yasal yola başvurdum” dedi

Hayri İnönü; ‘Rüşvet aldığına bizzat tanık olduğunu’ söyleyen eski danışmanı Ali Adnan Aslan’a ve arkasındakiler dediği (Sarıgül Ailesi olduğu düşünülen) yasal yollara başvurduğunu açıkladı.

"RÜŞVET ALDIĞINI GÖZLERİMLE GÖRDÜM"

Akşam gazetesine konuşan Aslan, "Rüşvet almadığını söylesin. İnönü’nün rüşvet aldığına tanık oldum. Bizzat gözlerimle gördüm” demişti.

"HER SABAH YARIM ŞİŞE VİSKİ İÇERDİ"

Aslan ayrıca; ‘Hayri İnönü'nün her sabah ofisine gelerek yarım şişe viski içtiğini söyleyen Ali Adnan Aslan şunları söylemişti; “Benim adımı unutması mümkün değil. Korkusu yüzünden her sabah ofisime gelip yarım şişe viski içerdi. İnönü soyadına güvenmesin. Madem çok temiz, o zaman kendini temizlesin. Rüşvet almadığını söylesin. İnönü’nün rüşvet aldığına tanık oldum. Bizzat gözlerimle gördüm.’ demişti.

Bu iddiaların basında sıkça yer almasından sonra Hayri İnönü yazılı bir açıklama yaptı.

İNÖNÜ: “GERÇEKLİKLE HİÇBİR İLİŞKİSİ YOK”

“Rüşvetin tanığıyım” manşeti ile 06.08.2015 tarihli Akşam Gazetesi’nde, sonrasında ise bazı internet haber sitelerinde, şahsımla ilgili ve daha önce de gündeme getirilmiş olan bir haber yer almıştır.

Hiçbir biçimde gerçeklikle ilişkisi olmayan, beni ve ailemi tanıyan hiçbir kimse için de inandırıcılığı bulunmayan; amacı şahsımı ve şahsım üzerinden mensubu bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi’ne kara çalmak olan bu haberlerde, kaynak olarak gösterilen şahıs ve işbirliği yaptığını düşündüğüm kişiler hakkında yasal yollara başvurulmuştur. Kamuoyunun takdirine sunarım. Saygılarımla,

H. Hayri İnönü

Şişli Belediye Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum