İngilizce Öğrenmenin Kolay ve Hızlı Yolu

İngilizce Öğrenmenin Kolay ve Hızlı Yolu

İngilizce, evrensel bir dil olarak önemini korumaktadır. Dünyanın neresine giderseniz İngilizce bilginizle kolaylıkla anlaşabilirsiniz. Okullarda aldığınız gramer ve temel bilginin üstüne koyduğumuz pratik konuşma eğitimleriyle rahat ve akıcı şekilde İngi

 

 

İngilizce, evrensel bir dil olarak önemini korumaktadır. Dünyanın neresine giderseniz İngilizce bilginizle kolaylıkla anlaşabilirsiniz. Okullarda aldığınız gramer ve temel bilginin üstüne koyduğumuz pratik konuşma eğitimleriyle rahat ve akıcı şekilde İngilizce konuşmaya başlıyorsunuz.

 

 Türk Amerikan Derneği olarak levent ingilizce kursu olarak da sizlere hizmet veriyoruz. İngilizceyi temelden ya da iş veya akademik öğrenmek istiyorsanız sizleri bekliyoruz.

 

 Neden Türk Amerikan Derneği

 1951 yılında kurulan kurumumuz Türkiye’nin ilk dil kursudur. Resmi Gazete’de yayınlanmasıyla da ayrı bir özelliğe sahiptir. Kurumumuzdan alacağınız sertifika dünyanın her yerinde geçerliliğe ve ayrıcalığa sahiptir.

 

 Kurslarımız standart 50 dakika üzerinden verilmektedir. Öğrenci merkezli ve konuşmaya dayalı Communicative Approach metodunu uyguluyoruz. Konuşma, dinleme ve yaratıcı rollerle birlikte sizi gerçek yabancı bir ortama hazırlıyoruz. Bunu yaparken de ikili diyaloglar ve grup çalışmalarıyla destekliyoruz.

 

 Eğlenceli Eğitim Sistemimiz

 

 Branşında uzman yerli ve yabancı öğretmenlerimizle levent ingilizce kursları olarak eğlenceli ve yaparak-yaşayarak öğrenme sistemini uyguluyoruz. Öğrendiklerinizi pekiştirmek için; konuşma, yazma, dinleme ve gramer kulüplerini oluşturduk. Eğitim süresince ve mezun olduktan sonra bile ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

 

 Konuşma Kulübü; seviyenize uygun ve kendinizi rahat hissedebileceğiniz konuşma gruplarına katılabilirsiniz. Böylece konuşma pratiğinizi geliştirebilir, kendinizi yeterince ifade edebilirsiniz.

 

 Yazma Kulübü; iş dünyası ve akademik gelişmeler için konuşmak kadar yazmak da önemlidir. Kariyeriniz ve mesleğiniz için yazışmalar, mail ve belge doldurma alanında yeterli seviyeye gelmeniz için yazma gruplarına katılabilirsiniz. Bu gruplara katılarak kelime bilgisi çalışmaları, yazma teknikleri ve zaman kalıplarını doğru kullanma tekniklerini öğrenebilirsiniz.

 

 Okuma Kulübü; Öğrendiğiniz her yeni kelimelerle birlikte, okuma alışkanlığınız ve hızınız gelişecektir. Okuma gruplarına katılarak okuma hızınızı artırabilirsiniz.

 

 Gramer Kulübü; Özellikle akademik gelişme göstermek isteyen öğrencilerimiz için önem arz etmektedir. Kelime ve takılar, tens ve cümle yapıları, zamanların doğru kullanımı gibi gramer bilgilerini pekiştirebiliyorsunuz.

 

 İngilizce Kursu Nasıl Veriliyor?

 

 Kursumuza yedi yaşından itibaren başvurabilirsiniz. İlkokul çağındaki minik öğrencilerimiz için özel sınıflarımız bulunuyor. Bu grup 7-14 yaş sınıfını kapsıyor. Bu sınıflara pedagojik eğitim almış uzman öğretmenlerimiz giriyor. Sınıflarımız azami 12 kişiliktir. İsterseniz çocuğunuza özel ders de aldırabilirsiniz.

 

 Kursumuzda; genel ve akademik ingilizce kursu kategorileri altında eğitim veriyoruz. Kursumuza ister internet üzerinden ön başvuru ya da şubemize gelerek başvuru yapabilirsiniz. Yazılı ve sözlü seviye tespit sonucunda seviyeniz belirlenip, ona göre sınıfa yerleştiriliyorsunuz. Her kur 108 saattir ve 9 hafta sürüyor. Eğitimi başarıyla bitirdiğinizde sertifikanızı alıyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.