İNGİLİZ KULÜBÜ'nden 500.000 euro indirim

İNGİLİZ KULÜBÜ'nden 500.000 euro indirim

Sabah kaynakları, 27 yaşındaki başkan yardımcısı Emre Kokadağ'ın, 17 yaşındaki oyuncunun transferi için Hull City yetkilileriyle bizzat görüştüğünü bildirdi.

Sabah kaynakları, 27 yaşındaki başkan yardımcısı Emre Kokadağ'ın, 17 yaşındaki oyuncunun transferi için Hull City yetkilileriyle bizzat görüştüğünü bildirdi. Siyah beyaz teklif, bir kiralama artı 1 milyon Euro karşılığında satın alma opsiyonudur. Öte yandan, Hull City yetkilileri kanıtları 2,5 milyon Euro'dan 2 milyon Euro'ya indirdi. Kiralama seçeneğinden pek memnun değiller. Her iki tarafın da ortak bir zemin bulması ve transfer penceresi açılmadan önce anlaşmayı tamamlaması bekleniyor.

Ozan, Beşiktaş'a gelmeye hazır. Sadece iki kulüp cashbet arasındaki müzakerelerin tamamlanmasını bekliyor. Yıldız futbolcu büyük ihtimalle ligin ikinci yarısında siyah beyazlı formayı giyecek. OZAN ​​​​TUFAN 5 yazıda Bursaspor, Fenerbahçe, Alanyaspor, Watford ve Hull City'de 5 farklı kulüpte forma giyen deneyimli orta saha oyuncusu. Ozan Tufan'ın en yüksek bonservis bedeli 2015 yazında Fenerbahçe tarafından Bursaspor'a ödenen 7 milyon avro oldu.

65 Milli formayı giyen Ozan Toufan, bu maçlarda 9 gol atıp 2 de asist yaptı. Uluslararası futbolcu, kariyeri boyunca kulüp takımında 299 kez forma  giydi, 29 gol attı ve 34 gol kaydetti. Şenol Güneş, Bursaspor'da forma giydiği dönemde 46 maçta 3 gol 9 asistle forma giydiği eski öğrencisine  şans verdi. Tecrübeli teknik direktör Ozan'a milli takımda  27  şans verdi (5 gol 1 asist).

Ozan, kariyeri boyunca eski bir serbest oyuncu, orta saha, 10 numara, sağ bek, sol bek, sağ bek ve stoper olarak görev yaptı. Beşiktaş, Premier Lig'de Cumartesi günü  Kasımpaşa ile oynayacağı 18. hafta karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman bir ısınma koşusu ile başlar, 5-2'lik pas ve şut ile devam eder ve iki gollü oyunla biter. Cumhurbaşkanı Ahmet Nur Çebi ve Ceyhun Kazancı  izledi. Cumhurbaşkanı'nın önceki gün çocuğu hasta olan ve cashbet giriş yoğun bakımda tedavi gören Montero ile de baş başa konuştuğu görüldü. 6 Ocak Cuma günü dünya çapında ve Türkiye'de düzenlenen yarışmalarla heyecan devam ediyor. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak? Spor yorumcusu Şafak Malatya, YouTube programında Ozan Tufan'ın transferinin artılarını ve eksilerini Beşiktaş'ın takvimine göre değerlendiriyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.