IMOCO CONEGLIANO İLK MAÇINI KAZANDI

IMOCO CONEGLIANO İLK MAÇINI KAZANDI

İTALYA PROsecco TEMSİLCİSİ Doc Imoco Conegliano, başka bir FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Kupası 2. Gün maçında Brezilya takımı Dental Praia Clube'yi 3-0 (25-22,  25-21) 25-21 yendi.

 

İTALYA PROsecco TEMSİLCİSİ Doc Imoco Conegliano, başka bir FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Kupası 2. Gün maçında Brezilya takımı Dental Praia Clube'yi 3-0 (25-22,  25-21) 25-21 yendi. Bu sonucun ardından temsilcilerimiz Eczacıbaşı Dynavit ve Prosecco Doc Imoco Conegliano  yarı finale yükseldi. Brezilya ekibi Dentil Praia Clube maça veda etti.

VAKIFBANK yarı finale yükseldi

FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Kupası 2. gününde ülkemin temsilcisi Vakıfbank, B Grubu 2. maçında Brezilyalı Gerdau Minas'ı 3-0 yenerek yarı finale sahabet yükseldi. Grup aşamasını  2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle lider tamamlayan Vakıf Bank, yarı finalde A Grubu'nu 2. sırada bitiren takımla karşılaşacak. Vakıf Bank yarı final karşılaşmasını 17 Aralık Cumartesi günü saat 20:00'de oynayacak.

Türkiye Kupası 5. ön eleme turunda Samsunspor ile karşılaşan Trabzonspor, bu maç için hazırlıklarını sürdürdü. Larson görev dışında eğitim alırken, Dunswell'in fiziksel durumu ele alındı.

Eğitimin ilk bölümü Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın rehberliğinde Mehmet Ali Yılmaz'ın tesislerinde teknik ısınma ve koordinasyon çalışmaları ile gerçekleştirildi. Tatbikatın son bölümünde ise dayanıklılık antrenmanına ikili amaçlı koşu ile devam edildi. Dünya Kupası için yola çıkan Larsson da dahil oldu.

Yarın deplasmanda bulunan Les Bleus de Bourgogne, Samsunspor maçının hazırlıklarına 18 Aralık Pazar günü antrenmanda devam edecek.

Stefano Denswil'in sağlığı hakkında açıklama

Trabzonspor kulübü doktoru Halil Polat, Stefano Denswil'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Polat, "Oyuncumuz Stefano Denswil'in yapılan muayene ve MR sonuçlarına göre dün A takımımızla idmanda sağ uyluğunun arka kısmında ağrı şikayeti olmuş, sahabet giriş sırt (hamstring) adalesinde yaralanma meydana gelmiştir. Uyluğunda tespit edilen oyuncumuzun tedavisi sağlık ekibimiz tarafından başlatılmıştır."

Galatasaray'ın Antalya'daki kampının son günü Fransa temsilcisi Toulouse ile karşılaşacağı ve bu maçın ardından gece geç saatlerde İstanbul'a dönecek olan ekip, Huang Hong'a Vallecano'ya 0-1 ve Villarreal'e 4-3 mağlup oldu. Bir önceki hazırlık maçında Adana, Demir ile 2-2 berabere kalırken, Lazio'ya 2-1 mağlup oldu. Okan Buruk öğrencileri son maçlarını galibiyetle bitirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.