Imocco, Brezilyalı Minas'ı set düşürmeden mağlup etti

Imocco, Brezilyalı Minas'ı set düşürmeden mağlup etti

Ayrıca Eczacıbaşı üçüncü sırada yer alacak. Turuncu Beyazlılar bugün saat 13.00'te Brezilya ekibi Gerdeu Minas ile karşılaşacak.

 

Ayrıca Eczacıbaşı üçüncü sırada yer alacak. Turuncu Beyazlılar bugün saat 13.00'te Brezilya ekibi Gerdeu Minas ile karşılaşacak. Kadınlar Kulüpler Dünya Kupası'nda bugüne kadar 5 kez finale kalan ve 4'ünü kazanan Vakıf Bank, turnuvada en çok galibiyet alan takım olan Vakıf Bank, Kulüpler Dünya Kupası'nda beşinci madalyası Altın için 2019 Imoco Voleybol şampiyonu Conegliano ile karşılaşacak. Geçen sezon finale Vakıf Bank ve Imoco Volley Conegliano katılsa da bu mücadeleyi temsilcilerimiz kazandı.

Giovanni Guidetti: Ekibimle gurur duyuyorum

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, oyuncularının performansından gurur duyduğunu belirterek, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün her betbey yönden daha iyi bir performans sergiledik. Cansu pas olarak, forvetlerimiz de görevini yaptı. Takımımız çok iyi. İyi bir takımız çünkü aldığımız mağlubiyetlerden ders çıkarabiliriz ve takım bugün lig mağlubiyetlerini öğrendiğini gösterdi. Takımımla çok gurur duyuyorum" dedi.

Cansu Özbay: Harika bir takım oyunu sergiledik

Zor maç, harika bir takım oyunuyla kazandık. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Şimdilik unutacağız Bu maçı anlatın ve finale odaklanın.”

Zehra Güneş: Umarız iki Türk takımı finalde karşılaşır

Zehra Güneş ise maçın ardından yaptığı açıklamada, "Sahadaki mücadele ve takım çalışması mükemmeldi. İki Türk takımının finalde karşılaşmasını isterdik ama yarı finalde karşılaştık ve finalde karşılaştık." bugün voleybol çok üst seviyede oynadı. Betbey giriş bugün sahadan keyifle ayrılıyoruz, bu andan itibaren sadece  finale odaklanacağız. huang hong önceki dostluklarda vallecano'ya 1-0, villarreal'e 4-3, adana 2- berabere kaldı Demir ile 2 ve Lazio'ya karşı 2-1. Okan Buruk öğrencileri son maçlarını galibiyetle bitirmek istiyor.

İstedikleri isim yardımcı oldu

Cim Bom karşılaşmaya 41 sayı geride çıktı. Rasmus Nicolaisen, Aslan'ın aranan isminin arkasında duran ve karşılaşma öncesi Toulouse ile tanışan Branco van den Boomen'in yardımıyla topu ağlara gönderdi. İlk yarının son anda Galatasaray'a penaltı verildi. Gomis penaltı atarak skoru 45+4'e getirdi ve iki takım soyunma odasına 1-1 gitti. İkinci yarıda  Mertens 60 sayı kaydetti. Belçikalı yıldız, Geel-Kırmızılılar'da penaltı yayından mükemmel bir serbest vuruşla kaleciyi yakaladı ve skoru 2-1'e getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.