İki odalı rutubetli evdeki iftar

İki odalı rutubetli evdeki iftar

Ramazan Ayı’nı yarıladığımız iftar gezimizde, Yayla Mahallesi’nde; 15 yaşında evlenen, inşaat ustası Ekrem Bey ve eşi Gülru Hanım, oğlu, gelini ve kızları dünyalar tatlısı 3 yaşındaki Ecrin ile karşılandığımız drama dolu bir ailenin konuğu olduk.

İKİ ODALI RUTUBETLİ EVDEKİ İFTAR

Ramazan Ayı’nı yarıladığımız iftar gezimizde, Yayla Mahallesi’nde; 15 yaşında evlenen, inşaat ustası Ekrem Bey ve eşi Güllü Hanım, oğlu, gelini ve kızları dünyalar tatlısı 3 yaşındaki Ecrin ile karşılandığımız drama dolu bir ailenin konuğu olduk.

RAPORA RAĞMEN MAAŞ BAĞLANMAMIŞ

Oğlu işsiz olan Ekrem Bey, eşinin %80 engelli raporu olduğu halde, engelli maaşı bağlanmayan, geçimlerini çok zor sağladıklarından yakındı. Rutubetli iki odalı bir evde ameliyattan sonra eşine bakan Ekrem Bey hala iş olsa çalışırım diyor.

YAYLA MAHALLESİ’NDE BİR BAŞKA DRAM

Hayat Ekrem ailesini erken yaşta acılarla, dert ile yoğurmuş.  Yedi çocuğu olan Ekrem Bey’in bir oğlu kendisi ile yaşıyor. Diğer evlatları da evlenmiş ve çoluğa çocuğa karışmış. Eşinin ameliyatından sonra zorlandığını belirten Ekrem Bey, iki odalı nerdeyse tuğlaları gözüken, rutubet kokan evinde eşinin iyice rahatsızlandığını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.