Igor Tudor, Marsilya'da görevi devraldıktan sonra

Igor Tudor, Marsilya'da görevi devraldıktan sonra

Adeta yedek kulübesine gönderilecekti Zengiz Udall devre arasında takımdan ayrılma kararı aldı.

 

Adeta yedek kulübesine gönderilecekti Zengiz Udall devre arasında takımdan ayrılma kararı aldı. Fransız medyası, Galatasaray'da da adı geçen milli futbolcunun siyah beyazlılara 'evet' dediği iddialarını dalgalandırdı. 25 yaşındaki yıldız oyuncu, baş antrenör olarak Igor Tudor altında oynama fırsatları elde etmek için mücadele etti. Hırvat teknik adam Cengiz Udall, ligin üçüncü haftasında 83 puanla Nantes karşısında 65. dakikada  oyundan ihraç edildi. Oyundan atılmasına tepki gösteren Cengiz Ünder, yedek kulübesine gitmek yerine doğruca soyunma odasına yöneliyor. Igor Tudor, maçın ardından Cengiz için "Tekrar yapmam gerekirse," dedi: "Bir oyuncuyu oynadıktan sonra bırakmak asla iyi bir şey değil ama takım için bu değişikliğe  ihtiyacımız var. Cengiz'in öfkesini  anlıyorum ama Bir daha yapmam gerekirse yine yaparım” diye cevap verdi. Transfer döneminde.

Bu yetenekli oyuncunun ismi uzun  betonred süredir Galatasaray'ın gündeminde. Fransız medyası işin içinde hala bir İstanbul devi olduğunu yazdı, Cengiz altta. İlgili Haberler, Beşiktaş'ın teknik direktör Şen Güneş'in isteği üzerine milli takım adına forma giydiğini söyledi. "CENGİZ Ünder ile BEŞİKTAŞ'TA ANLAŞMA" da Siyah-Beyazlıların Cengiz Ünder'in transferi ile ilgili her konuda anlaşmaya vardığını iddia ediyor. Beşiktaş'ın, Cengiz'in tavsiyesini de içeren Marsilya'dan kiralama anlaşmasıyla transferi tamamlamayı hedeflediği bildirildi. 20 maçta sadece 1 asisti var. Engiz Ünder bu sezon  20 maçın 7'sinde sadece ilk 11'de yer alabildi.

Milli takım oyuncularımız bu maçlarda toplam 718 dakika forma giydi, hiç gol atamadı ve sadece bir asist yaptı. Cengiz Ünder'in ekibi Marsilya, 15 maçın ardından 30 puanla ligde 4. sırada bulunuyor. Cenk Tosun, Şenol Güneş yönetiminde, Şanlıurfa ile oynadığı son maçta 2 gol ve 1 asist kaydetti. Tecrübeli golcü, Beşiktaş'ın Gaziantep betonred giriş deplasmanındaki en büyük beraberliği olacak. Şenol Güneş'in Beşiktaş'a teknik direktörlük için gelmesinin ardından Blackhawks'ın forvet hattı önemli ölçüde yükseldi. Eski patron İsmail'de forma giydiği için ceza alan Cenk Thorsen, ilk 11'e geçişinden kısa bir süre sonra takımdan maksimum verimi almaya başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.