İGED Türk İşadamlarını Kralla Buluşturdu

İGED Türk İşadamlarını Kralla Buluşturdu

İstanbul Genç İşadamları Derneği (İGED), Gana Ashanti Bölgesi Kralı 3. Baah Kokroko Nana Odidwour üyelerini buluşturdu.

 
Türkiye ve Gana Ashanti bölgesi arasındaki Ticaret, Yatırım ve işbirliğinin geliştirilmesi amacıylaİstanbul Genç İşadamları Derneği özel konuğu olarak ülkemize gelen Kral 3. Baah  Kokroko Nana Odidwour, İGED genel merkezinde işadamlarıyla buluştu.
İnşaat, Tekstil ve Gıda başta olmak üzere bir çok sektörden işadamının katıldığı buluşmada Kral Nana ve Ticari Danışmanları  ülkesindeki iş ve yatırım imkanlarını anlatarak  Türk işadamlarıyla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
 
Türk halkının “ Uçağını kaçıran Kral” olarak tanıdığı Nana üzerindeki altınları, yerel kıyafeti ve sembolik altın kılıcıyla Atatürk Havalimanında ilgi odağı olmuştu. Bölgesinin her sektörde ana toptancısı olan Nana, Türk markalarının bayiliğini almak ve Türk ürünlerini satmak istediğini belirtti. Ülkesinin Tekstil, İnşaat ve Temel tüketim ürünlerinin pek çoğunu Türkiye’den  ithal ettiğini, Türk ürünlerinin kalitesinin çok iyi olduğunu belirtti.
 
İGED Yönetim Kurulu Başkanı Av. Hüseyin ATAOL, “Üyelerimizin ticari hacimlerini artırmaları adına bu tür ziyaret ve programları çok önemsiyoruz. Yurt dışından getirdikleri heyetleri özenle seçtiklerini, ülkelerinin en ekonomik olarak en güçlü,alım yapabilecek işadamlarını getirdiklerini.“ söyledi.
 
Hüseyin ATAOL bey Kral Nana’ya Gümüş Ayetel Kürsi tablosu hediye etti.
 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.