HYC Güzellik Salonu Törenle Açıldı.

HYC Güzellik Salonu Törenle Açıldı.

Sıradışı bir konsept ve farklı bir anlayış ile Şişli’de hizmet vermeye başlayan HYC Güzellik Salonu; 3 Kasım 2007 Cumartesi günü seçkin davetlilerin katıldığı coşkulu bir törenle hizmete girdi.

Açılışa sanat, medya ve basından da çok sayıda tanınmış simanın katılması geceye apayrı bir renk ve heyecan kattı. HYC Güzellik Salonu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım ÖZİNCE ve Yönetim kurulu üyesi Handan ÖZİNCE açılışa katılan davetlilerle tek tek ilgilenip, gecenin çok daha özel olmasını sağladılar. Handan ÖZİNCE yaptığı konuşmada “kendine zaman ayıramayan bayanlara hizmet anlayışı ile yola çıktık. Günün her saati gerekirse 24 saat hizmet verebilecek bir ekibimiz var. Gerektiğinde bize gelemeyen müşterilerimizin evlerine ve işyerlerine kadar hizmet götürebiliyoruz. En iyi ve kaliteli hizmet için randevulu çalışmayı bir prensip olarak görüyoruz. Ama randevusuz gelenide geri çevirmiyoruz. Farkımızı fark etmek isteyen bütün bayanları salonumuza bekliyoruz “ dedi. Yönetim Kurulu Başakanı Yıldırım ÖZİNCE’de yaptığı açıklamada, “HYC Güzellik Salonu’nun çok kısa bir süre sonra Şişli’li ve Şişli’ye gelen bayanların yeni cazibe merkezi olacağını, yenilikçi, yaratıcı ve sıradışı hizmetleri ile herzaman gündemde ve hatırda kalacaklarını” söyledi.

Yetkililer ayrıca Şişli Gazetesi okurları için de sene sonuna kadar sürecek çok özel indirimli kampanyalar ve süprizler hazırladıklarını söylediler.

Adres : Fulya cad.Özpolat sitesi Açelya Blok 18/1 ŞİŞLİ

TEL: 0212 213 60 88 - 0212 213 60 46

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.