Hp teknik servis  hizmetleri

Hp teknik servis hizmetleri

Bir markanın ürünlerinin tercih edilmesi için o markanın ulaşılabilir servis hizmetlerinin olması gerekir. Hp markası 1932 yılında Amerika'da kurulmuş köklü ve prestijli bir markadı

 

Bir markanın ürünlerinin tercih edilmesi için o markanın ulaşılabilir servis hizmetlerinin olması gerekir. Hp markası 1932 yılında Amerika'da kurulmuş köklü ve prestijli bir markadır. Markanın diz üstü ve masa üstü bilgisayarlarının yanında tablet cihazları da sıklıkla tercih ediliyor. Firma ülkemizde hp servis olarak hp markasının her türlü cihazlarının bakım ve onarım işlemlerini özenle yapar. Firmadan hizmet almak için online sitesine giriş yapınız. Firmada çalışan tüm çalışanlar teknik donanım açısından yeterli olup müşteri memnuniyetini öncelikli çalışma prensibi edinmiştir. Firmanın hizmetlerini incelemek için www.hpservisturkiye.com adresini ziyaret ediniz.

Yedek parça hizmetleri

Bir cihazın arıza açması halinde servise götürülerek gereken tamirat işlemleri yapılır. Hp teknik servis hizmetlerini veren firmada hp markasının her türlü cihazlarının tamiratı yapılır. Tamir aşamasında cihazın arıza açan parçası gerekiyorsa orjinal parça ile değiştirilir. Değişimi yapılan tüm parçalar için müşteri bilgilendirilir. Firmada değişim yapılan her parça kayıt altına alınır. Firmanın geniş bir yedek parça stoğu bulunur.

Servis hizmetleri neden önemlidir?

Elektronik cihazların bakım ve onarım işlemleri için mutlaka yetkili servislerden hizmet alınmalıdır. Çünkü yetkili servislerde verilen hizmetler firma garantisi kapsamında değerlendirilir. Hp notebook servis hizmetleri için firmanın sitesinde yer alan arıza tespit tutanağını dondurabilir yada müşteri destek hattından firma yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz. Servis hizmetleri sayesinde cihazlar orjinal yedek parçalar ile degistirilir. Böylece ürünler ilk günkü kalitede kullanım sağlamanın yanında uzun ömürlü olurlar. Öte yandan cihazın arıza giderimi konusunda teknik bilgisi olan personeller çalıştığı için aynı parçalar için tekrar tekrar arıza bildirimi yapılmaz. Firma garantili ve güvenilir teknik servis hizmetlerinin adresidir.

Servis hizmetleri ücretli midir?

Hp marka cihazların bakım ve onarımları için cihazlar garantili ise ücret alınmaz. Parça değişimi dahi garanti kapsamına girer. Ancak cihazın garantisi bitti ise arıza açan parçaya göre fiyat belirlenir. Değişen parcalarda ise fiyatlara parça ücreti de ayrıca eklenir. Firmayı arayarak yetkili personellerle görüşmeniz doğru fiyat bilgisi almanız için en ideal yöntemdir. Firma cihazların onarım islemleri sonrası ücretsiz kargo ile cihazı tarafınıza gönderir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.