Hollanda ekibinin oyunu tutmasına yardımcı oldu

Hollanda ekibinin oyunu tutmasına yardımcı oldu

Weghorst, maçı uzatmalarda 90+10'luk bir serbest vuruş birikimiyle gol atan isimdi.

 

Weghorst, maçı uzatmalarda 90+10'luk bir serbest vuruş birikimiyle gol atan isimdi. Weghorst bu golle  Dünya Kupası'nda adını geride bırakan ilk Beşiktaşlı  oldu. Normal süre 2-2 berabere biter, maç uzatmaya gider. Ziraat Türkiye Kupası 5. Ön Eleme maç programı belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'na göre kupada 5. sırada.

İşte Gökhan Keskin'in açıklaması:

"Şenol Güneş geldiğinden beri  önce defans sorununu çözmemiz gerektiğini söyledi. Hücumdan bahsetmedi. Hücum tarafına bakarsanız şu anda Weghorst'un arkasında hücum hattından Cenk Tosun var. dedi şu an  Şenol Güneş taktiklerinde belki yaparlar Aynı şekilde  Muleka var Şenol Güneş Muleka'ya dokunmaya başlıyor ve ona şans veriyor Kanada bakarsanız bir tarafta Redmond var, N'Koudou var, iddacı Tayfur yedek takımını kullanıyor. Dele, Ali'yi kullanıyor, şu anda forvete ihtiyaç yok ve transfer düşünülmüyor. Savunmada Şenol Güneş'in sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. Sol bek istiyor gibi görünüyor ama Masuaku takımla çalışıyor. Bence Masuaku iyi bir oyuncu, Şenol Güneş biraz daha gözükecek, Masuaku bu dönemde ekstra performans sergileyecek, transfere 4-5 maç kaldı ve Şenol Güneş bu transferden vazgeçecek. Dostluk maçlarında üçlü sistem kullandı. Welinton, Tayyip ve Emrecan ile birlikte oynadı. Wellington'u Montero'dan önce gördü ve onu elinde tutmak istedi ama Montero'nun gitmesini isteyebilir! Montero'nun adı sık sık transfer gündeminde.

Sağ bek Rossier hakkında ne düşünüyor; yani bu 4-5 maça iddacı giriş bakıp transferini ona göre şekillendirecek. 2022  Dünya Kupası  çeyrek final ilk maçında Brezilya ile Hırvatistan Katar'da karşı karşıya geliyor. Eğitim Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşma, normal şartlarda 0-0, uzatmalarda 1-1 sona erdi. Hırvatistan 4-2 penaltı atışları ile yarı finale yükseldi. Brezilya'nın hedefi 105+1. Neymar'ın attığı gol. Neymar  bu golle Brezilya milli takımının en golcü oyuncusu Pelé'yi 77 golle geride bıraktı. 116. dakikada Hırvatistan'ın golü  Bruno Petkovic'ten geldi. Hırvat takımı rakiplerini penaltılarda 4-2 yenerek yarı finale yükseldi. Hırvatistan yarı finalde Arjantin'in galibi Hollanda ile karşılaşacak. TFF, Çin Süper Ligi'nin 15, 16, 17 ve 18'inci haftalarının programını açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.