Hızlı ve Garantili Servis Hizmeti

Hızlı ve Garantili Servis Hizmeti

Servis hizmeti ihtiyacı duyan müşterilerine kısa sürede cevap vermek için çok sayıda saha elemanı ile çalışan firma hizmetlerinin garantili şekilde sunuyor.

 

Servis hizmeti ihtiyacı duyan müşterilerine kısa sürede cevap vermek için çok sayıda saha elemanı ile çalışan firma hizmetlerinin garantili şekilde sunuyor. Asus teknik servis hizmeti vermek için gerekli sertifikaya sahip olan firmanın personelleri gelişen teknolojinin gerisinde kalmamak için de düzenli olarak eğitimler alıyorlar. Müşterileri ile web adresi üzerinden iletişim kuran ve gerekli bilgileri buradan alarak ekibini yola çıkaran firmada bakım ve onarım hizmetlerinin yanı sıra gerektiği takdirde parça değişimi de yapılıyor. Yapmış olduğu servis hizmeti sonrası ise memnuniyet anketi için müşterileri ile tekrar iletişime geçen firma bu şekilde müşteri memnuniyetini her zaman üst seviyede tutuyor.

Nasıl Servis Talebi Oluşturabilirim?

Firmanın web adresine giren müşteriler burada iletişim sekmesine tıkladıklarında karşılarında talep forumunu görürler. Bu formda istenilen bilgileri eksiksiz ve doğru şekilde yazarak talebi tamamlayan müşterileri ile firma kısa sürede iletişime geçerek saha elemanlarını adrese yönlendiriyor. Bu seçeneğin yanı sıra yine web adresinde bulunan canlı destek birimi ile de talep kabul eden firma müşteri ihtiyaçlarını en kısa sürede gönderiyor.

Servis Hizmeti Nasıl Yapılıyor?

Müşterilerinin mağdur olmamaları için aldığı asus notebook servis taleplerinin hemen ardından firmanın yönlendirmesi ile adrese yönlen personeller ilk olarak arıza tespitinde bulunuyorlar. Arıza tespit edildikten sonra yapılması mümkün arızaları onaran personeller parça değişimi söz konusu olduğu zamanlarda ise müşterilerine danışıyorlar. Müşterinin isteğine göre parçayı kendi bünyesinden veya herhangi bir satış noktasından temin eden firma personelleri asus servis hizmetini tamamlıyorlar. Sadece bakım kalitesi değil güler yüzleri ile de beğenilen firmanın servis personelleri hizmet tamamlandıktan sonra gerekli denemeleri yaptıktan sonra adresten ayrılıyorlar.

Servis Hizmeti Ücretli Mi?

Uzun yıllardır Dünyanın en kaliteli elektronik eşya üreticilerinden olan asus ile anlaşmalı olan firma servis hizmeti verdiği ürünlerin 2 yıllık garanti süre içerisinde müşterilerden hiçbir ücret talep etmiyor. Bu süre içerisinde sadece para ücreti alan firma garantisi bitmiş ürünlerin bakımından ise çok küçük ücretler alıyor. Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan firma profesyonel personelleri ile müşterilerine uygun fiyatlar ile garantili servis hizmeti sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.