Hırvat kaleci Brezilya'nın ilk penaltısını kurtararak oyuna hakim oldu

Hırvat kaleci Brezilya'nın ilk penaltısını kurtararak oyuna hakim oldu

Hırvat milli takımının çeyrek finaldeki ana gücü Livakoviç'in detayları şaşırtıcı. 27 yaşındaki Hırvat  kaleci antrenörü  Marjan Mrmic, daha önce Dinamo Kiev'de forma giymişti. 57 yaşındaki futbolcu

 

Hırvat milli takımının çeyrek finaldeki ana gücü Livakoviç'in detayları şaşırtıcı. 27 yaşındaki Hırvat  kaleci antrenörü  Marjan Mrmic, daha önce Dinamo Kiev'de forma giymişti. 57 yaşındaki futbolcu, 1996-1998 yılları arasında Beşiktaş formasını korudu ve gösterdiği performansla iz bıraktı. Mrmic'ten sonra Beşiktaş'ta kaleci antrenörü olarak çalıştı. 2016'dan 2019'a kadar Siyah Beyazlıların kaleci antrenörlüğünü yapan Mrmic, Türkiye ile bağlarını hiçbir zaman koparmadı.

Beşiktaş'tan dönen kaleci Livakovic hakkında çok konuşulan

Programa göre; 27 yaşındaki eldivenli oyuncu, Beşiktaş için Sri Lanka'nın 2018-19 sezonu günlüğünde yer alacaktı ama hükümet o sırada ortaya çıkmadı. Hırvatistan'da tipbet 2018 Dünya Kupası kaleci antrenörü olarak görev yapan eski Beşiktaş kalecisi Marjan Marmic'in Dinamo Zagreb'li Livakoviç için Beşiktaş'a önerildiği, ancak o sırada yönetim ve scouting ekibinin 26 yaşındaki oyuncuya olumsuz yorumlarda bulunduğu bildirildi. eski kaleci .

Karius, Livakovic'in yerini alıyor

Yönetim o dönemde Liverpool'dan Karius'u kadroya kattı ve Alman kaleci kaçırdığı golle büyük tepki topladı. 2024 yılına kadar sözleşmesi var 27 yaşındaki balıkçı, 2024 yılına kadar ülkesinde Dinamo Zagreb forması giyiyor. 26 Kasım'da Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek'te bir otelde toplanan Sivasspor, 15 günlük antrenman kampını tamamladıktan sonra 10 Aralık'a kadar burada çalışmalarını sürdürdü.

Antrenman kampında Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yoğun bir tempoda hazırlanan Yiğidolar, toplam 17 seans tamamladı.

3 dostluk maçı oynadı

Sivasspor, hazırlık kampında 3 hazırlık maçı oynadı. Yiğidolar, ilk hazırlık maçında Arnavut takımı Partizani'yi 2-0, ikinci hazırlık maçında Alman tipbet giriş takımı FC Saarbrücken'i 2-1 mağlup etti ve sonunda Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti.  Erdoğan Yeşilt, Mustafa Yatabarre (2), Karol Angelski, Dia Saba (2) bu maçlarda rakiplerine gol attı.

Sivasspor, Ziraat  Kupası 5. Tur maçında  Esenler Erokspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 13 Aralık Salı günü saat 16.00'da kulüp tesislerinde yapacağı antrenmanla başladı. Antalya Golf Kulübü'nün 60.000€'luk Golf Şampiyonası Ödül Havuzu. Belek. Turnuvaya Güner, Bülent Altıntaş, Sinan Çağlayan, Ulaş Karataş ve Cahit Kaya gibi yetenekli golfçüler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.