Hilton İstanbul Bomonti’nin Down sendromlu gençlere desteği ödüllendirildi

Hilton İstanbul Bomonti’nin Down sendromlu gençlere desteği ödüllendirildi

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’nin Down sendromlu gençler için yürüttüğü uzun soluklı çalışmalar, Hilton Worldwide tarafından anlamlı bir bağışla ödüllendirildi.

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana ülke içinde ve uluslararası arenada çok sayıda ödüle layık görülen Hilton İstanbul Bomonti, bir kez daha gurur verici bir başarıya imza attı.

Down sendromlu gençlerin hayata katılmasına ve mutfak becerilerini geliştirerek kendi yiyeceklerini hazırlamalarına destek olmak amacıyla bir yıl sürecek bir atölye çalışması yürüten otel, Hilton Worldwide’ın kurumsal sorumluluk stratejisi Travel with Purpose™ (Amaçlı Seyahat) kapsamında yer alan Action Grants (Faaliyet Bağışı) Programı’nda bağış almaya hak kazanan otellere arasına girdi. Kazanılan bağış, otel tarafından projenin ortağı Down Türkiye Down Sendromu Derneği’ne aktarılacak.

ULUSLARARASI ÖDÜLLERE LAYIK GÖRÜLDÜ

Halen devam eden atölyeyi tamamlayan gençler ise hem mutfak becerileri kazanacak, hem de program sonunda alacakları katılım belgesi ile yiyecek-içecek sektöründe iş bulma imkanına kavuşacak. Diğer yandan işbirliği kapsamında Down Türkiye Down Sendromu Derneği bünyesinde hayata geçen İş Koçluğu hizmetiyle Hilton İstanbul Bomonti ailesine katılan Robert Cem Osborn da otelde çalışmaya ve kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Hilton İstanbul Bomonti, 2014 yılında dünya otelcilik sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan Gold Key Award'da “En İyi Üst Sınıf Otel” ödülünün de aralarında bulunduğu beş önemli ödül kazanmış ve Hilton Worldwide tarafından EMEA bölgesinin en iyi performans sergileyen oteli seçilmişti. Otelin ünlü executive chef’i Yannis Manikis ise kısa süre önce Hilton Worldwide tarafından Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde “2014’ün En İyi Şefi” ödülüne layık görülmüştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.