HEYECANA SEN DE KATIL!

HEYECANA SEN DE KATIL!

HEYECANA SEN DE KATIL!20 Ekim - 25 Kasım tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir’de 11 halı sahada gerçekleşecek olan “Futbol Oynuyoruz” halı saha turnuvası için başvurular 8 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

20 Ekim - 25 Kasım tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir’de 11 halı sahada gerçekleşecek olan “Futbol Oynuyoruz” halı saha turnuvası için başvurular 8 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

Nike tarafından organize edilen ve 20 Ekim’deki elemelerle start alacak olan halı saha turnuvası “Futbol Oynuyoruz” için başvurular 8 Ekim pazartesi günü başlıyor. Nike satış noktaları ve turnuvanın düzenleneceği halı sahalardan alınacak katılım formları ile başvurulan “Futbol Oynuyoruz”, 14-39 yaş kategorisinde gerçekleşecek. 6 as 2 yedek olmak üzere toplam 8 kişiden oluşacak takımların katılacağı turnuvada maçlar eleme usulü oynanacak. 15’er dakikalık 2 devre halinde oynanacak maçlarda beraberlik halinde seri penaltı atışlarına geçilecek. Elemeler 20 Ekim’den başlayarak 25 Kasım’a kadar her Cumartesi-Pazar gerçekleşecek.

Katılım formunu takım olarak eksiksiz dolduran katılımcıların daha sonra 0800 211 71 36 numaralı telefonu arayarak turnuva numaralarını ve oynamak istedikleri anlaşmalı halı sahanın durumunu öğrenmeleri gerekiyor. Ardından sahaya giderek numaralı kimlik kartı ve makbuzunu alan oyuncular, yeniden 0800 211 71 36’yı arayarak kesin kayıtlarını yaptırıp maç fikstürünü öğrenebiliyor.

Turnuva şampiyonu olan takım, elemelerden çıktığı sahada haftada bir saat olmak üzere bir senelik bedava üyelik kazanacak. Kuralları da içeren detaylı bilgi ve katılım formu Nike satış mağazaları, anlaşmalı halı sahalar ve www.futboloynuyoruz.com’da.

HALI SAHALAR
-Maltepe Spor Halı Saha Tesisleri
-BJK Akatlar Spor Kompleksi
-Levent Spor Kulübü Halı Sahası
-Çeliker Spor Tesisleri Halı Sahası
-Korcan Halı Saha Tesisleri
-Kadıköy Spor Tesisleri
-Kenan Evren Lisesi Halı Sahası
-Maltepe Ayışığı Halı Saha Tesisleri
-İstinyespor Halı Saha Tesisleri
-Alsancak Namık Kemal Lisesi Halı Sahası
-KSK Halı Sahaları

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.