Hayri İnönü’ye yumurta attılar!

Hayri İnönü’ye yumurta attılar!

Şişli’de göstermelik başkan olarak ismi çıkan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü artık sahalara inmeye başladı. Şişli Gazetesi’ne gelen istihbaratlarda bundan rahatsız olan ve Şişli Belediyesi’nin içinden olduğu iddia edilen birilerinin İnönü’nün Feriköy

Şişli Belediyesi’nden hiç çıkmayan ve devlet memuru gibi mesai saatlerine uyan Hayri İnönü gelen tepkiler ve Şişli Belediyesi’nde yaşanan sansasyonlardan sonra son bir aydır sürekli Şişli’deki mahalleleri dolaşmaktaydı.

HAYRİ İNÖNÜ’YE GÖZDAĞI MI VERİLDİ?

İnönü geçtiğimiz günlerde Mustafa Sarıgül’ün kalesi olarak bilinen Feriköy ziyareti esnasında birilerinin yumurtalı saldırısına maruz kaldı. Bu durumu Hayri İnönü’nün halka inmesinden sonra gerçekleşmesinin arkasında Hayri İnönü’ye bir gözdağı verilmesi olarak yorumlanıyor.

İNÖNÜ İSTİFAYA MI ZORLANIYOR?

İddialar bununla da sınırlı kalmıyor. Şişli Belediyesi’nde ciddi sıkıntılar yaratılarak Hayri İnönü’nün pes ettirilmesi için kargaşa yaratıldığı iddia ediliyor. Ayrıca İnönü’nün bundan ders almadığı taktirde de bir korku imparatorluğu yaratılarak kendi isteği ile Şişli Belediye Başkanlığı’ndan istifa etmesinin sağlanacağı iddia ediliyor.

CHP GENEL MERKEZİ OLAYA MÜDAHALE EDECEK Mİ?

Gazetemize gelen istihbaratlara göre; bu olaylara müdahale edilmez ise gün geçtikçe olayların daha da büyüyeceğinden endişe ediliyor.

Önümüzdeki günlerde de CHP Genel Merkezi’nin gerek İnönü’ye karşı gerekse de belediyede yaşanan bu kargaşaya karşı tutumunun mercek altına alınıp alınmayacağı merakla bekleniyor.

KENT KONSEYİ SEÇİMİNE DİKKAT!

Bu gelişmelerden sonra gözler Şişli Kent Konseyi seçimlerine çevrildi. Yine gazetemize gelen istihbaratlarda bu seçimde yine olayların çıkartılacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.