Hayri İnönü’ye Sarıgül tepkisi

Hayri İnönü’ye Sarıgül tepkisi

Seçim çalışmalarındaki Feriköy ziyareti sırasında bir mahalleli Hayri İnönü’ye; ‘Sarıgül bize çok sözler verdi ve tutmadı sonrada bizi bıraktı gitti. Artık Sarıgül’e oy yok’ diye tepki gösterdi.

Mustafa Sarıgül’ü var eden Şişli’de bu yerel seçimlerde tepki oylarının artacağı ve Sarıgül’ün Şişli’de hayal kırıklığına uğrayacak oy alacağı iddia ediliyor. Bu iddiaları kuvvetlendiren en önemli olayında mahalle gezilerinde yaşandığı belirtiliyor.

SEÇMEN: ‘ARTIK SARIGÜL’E OY YOK’

Geçtiğimiz günlerde Feriköy gezisi esnasında bir seçmenin tepkisini Hayri İnönü’ye; ‘Sarıgül bize çok sözler verdi ve tutmadı sonrada bizi bıraktı gitti. Artık Sarıgül’e oy yok’ demesinden Sarıgül’ün Şişli’de sıkıntı yaşayabileceğinin göstergesi oldu. Ayrıca bu tepkilerin de sadece Feriköy’de değil birkaç mahalle gezisi sırasında yaşandığı ifade ediliyor.

TEŞKİLATI GÖRMEZDEN GELEN SARIGÜL’Ü

TABAN DA GÖRMEZDEN GELİYOR

Sarıgül’e tepki sadece mahalleliden gelmiyor. Sarıgül meclise CHP teşkilatından hiçbir isim almaması teşkilatta da tepkilere neden olmuştu. Teşkilatı görmezden gelen Sarıgül’ün ekibini de taban görmezden geldiği ve seçim çalışmalarında etkin rol almadıkları söyleniyor. Sarıgül’ün listeye aldıkları isimlerin de seçim koordinasyonunda etkisiz kaldıkları ve sıkıntıların yaşandığı belirtiliyor.

Şişli’de teşkilatı arkasına almayan Sarıgül seçim çalışmalarında da koordinasyonu sağlayamadığı dolayısıyla da düzenli bir seçim çalışması yapılamadığı ve koordinasyonun sağlanamadığı belirtiliyor.  

İLÇENİN SİTESİNDE HAYRİ İNÖNÜ HABERİ YOK

CHP Şişli örgütünün sitesinde ve Gençlik Kollarının facebook hesabında Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile ilgili bir tek haberin dahi konulmaması da yaşanan kopuklukların bir göstergesi olduğu görülmektedir.

TEŞKİLAT SEÇİMDEN SONRA HESAPLAŞACAK

Sarıgül ile beraber listeyi hazırlayan CHP Şişli İlçe Başkanı Veli Çelik’in de olması dolayısıyla da teşkilattan isim yazılmamasında büyük pay sahibi olduğu ifade ediliyor. Teşkilatın başkanı olmasına rağmen hiçbir ismin yer almamasının hesabı da seçimlerden sonra sorulacağı iddia ediliyor.

CHP ŞİŞLİ'NİN RESMİ İNTERNET SİTESİ 

http://sisli.chpistanbul.org.tr/

 

CHP GENÇLİK KOLLARININ FACEBOOK HESABI
https://www.facebook.com/ChpSisliIlceGenclikOrgutu

  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.