Hayri İnönü: ‘Size ait olan mallarınıza sahip çıkın. Başkanlık babadan oğla geçmez’

Hayri İnönü: ‘Size ait olan mallarınıza sahip çıkın. Başkanlık babadan oğla geçmez’

Şişli eski belediye başkanı Hayri İnönü, devir teslim töreninde, Şişli Halkı’na ve Şişli Belediyesi çalışanlarına seslenerek, ‘Size ait olan mallarınıza sahip çıkın. Başkanlıkta babadan oğla geçmez’ dedi.

Şişli’nin eski belediye başkanı Hayri İnönü, kalabalık bir katılımla görevini Muammer Keskin’e devretti. Devir teslim töreninde, Şişli’ye ait mallara sahip çıkın diyerek, Şişli Belediyesi’nde vurularak öldürülen Cemil Candaş’a teşekkür etti. İnönü, belediye başkanlığının da öyle babadan oğla geçmediğini söyledi.

İşte Hayri İnönü’nün veda konuşması:  

“MUAMMER KESKİN, BÜYÜK BİR İŞ BAŞARDINIZ”

Sayın Muammer Keskin seni, eşini ve aileni kutluyorum. Sayın Başkan büyük bir iş başardınız. Sizinle birlikte Ekrem İmamoğlu’nu da kutluyorum.

“İMAMOĞLU VE KAFTANCIOĞLU’NU KUTLUYORUM”

Ekrem İmamoğlu’nun arkasında Cumhuriyet Halk Partisi var. Onun İstanbul’da da bir il başkanı var. Evet, bu teşkilatın başkanı Sayın Canan Kaftancıoğlu’nu da kutluyorum. Her iki başkanını da kutluyorum.

“ŞİŞLİ BELEDİYE PERSONELİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Benim başkanlığım olan beş sene hemen geçiverdi. Benim bu dönemimde yanımda sizler vardınız. Ben sadece bir başkan olarak görev yaptım. Tüm Şişli Belediyesi personeline teşekkür ediyorum. Bu işler tek başına yapılabilecek işler değil.

“BELEDİYE BAŞKANLIĞI BABADAN OĞULA GEÇMEZ”

Şişli Belediye Başkanlığı babadan oğla geçmez. Bu makamlar geçici görevlerdir. Siz seçilirsiniz sonra bayrağı bir başkasına devredersiniz.

“BİZ ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİK”

Biz bu süreçte çok zor günler geçirdik. Bu vesile ile yardımcım olan Rahmetli Cemil Candaş’ı yad etmeden geçemeyeceğim. Bu belediyede temiz bir belediyecilik yapmak isterken onun cenazesini bu belediyeden çıkarttık.

“CEMİL CANDAŞ’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Şişli Belediyesi’nde rant belediyeciliği yok ederek yeni ve temiz bir Şişli modeli belediyeciliğini açan Cemil Candaş’tır. Sevgili Cemil ruhun şad olsun. Seni sevgiyle ve minnetle anıyoruz.

“ŞİŞLİ MODELİ DİYE BİR ŞEY YOK”

Şişli Modeli diye de bir şey yok. Buna inanmayın. Temiz ve dürüst bir belediyecilik anlayışı vardır. Onu da Muammer Keskin yapacaktır.

“ŞİŞLİ’NİN MALLARINI İÇİN ÇOK MÜCADELE ETTİK”

Biz Şişli’nin mallarını geri almak için çok uğraştık. Şişli’nin mallarını geri alabileceğimize kimse inanmadı. Öyle ki, eşim bile inanamadı. Ama başardık. Şimdi yolun sonuna gelindi.

“MALLARINIZA SAHİP ÇIKIN”

İşte bu son aşamayı da Şişli Belediye Başkanımız bu işi bitirecek. Bu alınan mallar sizin mallarınız. Bu mallarınıza sahip çıkın.

Hiç kimse, yok okulmuş yok şu veya bu nedenle Şişli’nin mallarını kendi vakfına geçiremez. Yok öyle bir yağma. Okul falan diyerek sizi kandırmaya çalışılıyor. Öyle bir şey yok. Sakın inanmayın.

Bu mallar Şişli’de yaşayan ve Şişli Belediyesi’nde çalışanların malı. Mallarınızı kimseye kaptırmayın.

Arkadaşlar benden bu kadar. Hoşçakalın

muammer-keskin-hayri-inonu-devir-teslim2.jpgmuammer-keskin-devir-teslim-toreni1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.