Hayri İnönü oğlu Murat Erdal İnönü’nün nikâhını kıydı

Hayri İnönü oğlu Murat Erdal İnönü’nün nikâhını kıydı

Şişli Belediye Başkan Hayri İnönü’nün oğlu Murat Erdal İnönü, Ece Başkal ile dünya evine girdi.Şişli Belediyesi Maçka Evlendirme Dairesi'ndeki nikahı Belediye Başkanı sıfatı ile Hayri İnönü kıydı.

“UZUN VE AYDINLIK BİR GELECEKLERİ OLUR”

Başkan Hayri İnönü nikahla ilgili, "Umarım uzun ve aydınlık bir gelecekleri olur" diyerek gelin ve damadı tebrik etti.

 

“BAŞKAN OLMANIN EN DEĞERLİ ARMAĞANIYDI”

Törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan İnönü, "Duygulu anlar yaşadım. Hangi baba olsa aynı şeyleri yaşardı. Belediye başkanı olmamın en değerli armağanıydı" dedi

 

İNÖNÜ VE BAŞKAL OKUL ARKADAŞLARIYDI

Endüstri mühendisi olan gelin Ece Başkal ile elektrik mühendisi Murat Erdal İnönü 2002 yılında Alman Lisesi'nde okurken tanıştılar. Gelin ve damat Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayacaklar.

 

ÇİFT AMERİKA'DA YAŞAYACAKLAR

Endüstri mühendisi gelin Ece Başkal ile elektrik mühendisi Murat Erdal İnönü, 2002'de Alman Lisesi'nde okurken tanıştı. İnönü çifti, ABD'de yaşayacak.

 

NİKAHA RAHMİ KOÇ KATILDI

Kalabalık katılımın olduğu nikâh törenine; Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve çok sayıda davetli katıldı

 

İNÖNÜ ŞİŞLİ PROTOKOLÜNÜ DAVET ETMEDİ

Kalabalık bir katılımın olduğu nikaha Şişli’den katılım çok azdı. Şişli Gazetesi olarak yaptığımız araştırmada ise İnönü’nün Şişlili birçok ismi davet etmediği ortaya çıktı.

Şişli Protokolü’nden ise Şişli Kaymakam’ı Salih Işık katıldı. İnönü’nün Şişli Belediye Başkanı olmasına rağmen Şişli’nin temel taşları olan Şişli’de ki muhtarları, dernek ve spor kulüp başkanlarını da davet etmedi.

Siyasilerden de Şişli’nin ilçe başkanları davet edilmezken, CHP’den de eski meclis üyeleri ve eski partililer davet edildi.

Şişli Belediyesi’ndeki başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de çoğunluğu katıldı.

 

Şişli Gazetesi olarak Murat Erdal İnönü ve Ece Başkal’a mutluluklar dileriz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.