''HAYDİ ÇOCUKLAR KARATEYE''

''HAYDİ ÇOCUKLAR KARATEYE''

Projemizin amacı; Çocukları internetten, cep telefonlarından kötü alışkanlıklarından uzaklaştırmak Karate-do disipliniyle onları daha iyi bir yarınlara götürmektir.

VETERAN KARATE SPOR KULÜBÜNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

"HAYDİ ÇOCUKLAR KARATE’YE"
15 günde bir yapılan değişik okullardaki öğrencileri kaynaştırmak ve sosyalleştirmek için kendi imkanlarıyla Bahçelievler 75.yıl Cumhuriyet İlk okulu spor salonunda bir araya gelen, Karate hocaları projelerini uygulamaya başladılar. Projemizin amacı; Çocukları internetten, cep telefonlarından  kötü alışkanlıklarından uzaklaştırmak Karate-do disipliniyle onları daha sağlıklı yarınlara götürmek olduğunu söyleyen Antrenör  Ali Haydar Yıldırım (5. Dan) kapımız bu spora ilgi duyan herkese açıktır dedi.  

gelecegin-minik-sampiyonlari-5.jpg

GELECEĞİN MİNİK ŞAMPİYONLARI

Veteran Karate spor kulübü başkanı Av. Aslan Abid Uğuz  Çocuklarımızı spora, oyuna teşvik etmezsek yavrularımız kötü alışkanlıklar edinir, bizler de bu nedenle yavrularımızı yarınlara hazırlamak için çocuklarımızı Karate-Do sporuna teşvik ediyoruz. Bu nedenle aile bireylerininde  gereken hassasiyeti  göstermelerini bekliyoruz diye konuştu.

tr-veteran-karate-hocalari-toplu-halde.jpg

Yıllarını bu spora adayan, Aydın Kulekçi (Yönetici), Ali Haydar Yıldırım (5. Dan), Cemil Uzunoğlu (3.Dan), Altan Kalay (2. Dan), İbrahim Şahin (2. Dan), Sibel Kalay (1.Dan), Zuhal Uzunoğlu (1.Dan) Haydi Çocuklar Karate’ye Projesinde yer alan hocaların ortak görüşleri aynı ‘’Sağlıklı bir yeni nesil''  Bize katkılarından dolayı okul müdürlerimize ve destekleyenlere teşekkür ediyoruz.

gelecegin-minik-sampiyonlari-toplu-halde6.jpgHaber ve Fotoğraflar: Murat Botanlıoğlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum