Hayallerinizdeki görünüme kavuşun!

Hayallerinizdeki görünüme kavuşun!

MD Beauty Life’ın kavitasyon ‘Power Star Tri Kav’ mucizesiyle tanışmaya hazır mısınız? Harikalar yaratan bu cihaz, tek seansta 18 cm’ye kadar incelme, 10 haftada ise hayallerinizdeki vücuda kavuşma vaadi veriyor. Üstelik de ameliya

Profesyonel kadrosu ve yenilikçi yapısı ile en gelişmiş teknolojiyi kullanarak, ihtiyacınız olan tüm güzellik hizmetlerini hassas, özenli ve güvenilir bir şekilde sunmayı amaç edinmiş olan MD Beauty Life, güzellik ve estetik konusundaki deneyimiyle müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedefliyor. FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) onaylı son teknoloji ürünü ekipmanları ile hizmet veren MD Beauty Life’ın; deneyimli, güleryüzlü ekibi ve uzmanları sayesinde artık dilediğiniz görünüme kavuşmak hiç de zor değil.

Henüz bir yıldır faaliyet gösteren MD Beauty Life, 8 personeliyle müşterilerini ağırlıyor. Salonda kavitasyon ile zayıflama, bölgesel incelme ve selülit bakımı, epilasyon, dermaroller ile cilt yenileme, leke ve akne bakımı, cilt bakımı, oksijen terapi ile cilt yenileme ve leke bakımı, protez tırnak ve ipek kirpik konularında uygulamalar yapılabiliyor.

Ses dalgaları ile yağ asitlerinin parçalanarak vücuttan atılmasını sağlayan cerrahisiz en etkin sistem olan kavitasyon tedavisi ile bir seansta 18 santimetreye kadar incelme vaat eden MD Beauty Life, sadece 10 haftada hayallerinizdeki vücuda sahip olma imkanı sunuyor.

 

‘Power Star Tri Kav’ mucizesi

Kavitasyon, radyo dalgaları ile vücuttaki yağların parçalanmasını ve serbest yağ asitlerine dönüşmesini sağlayan teknolojik bir bakım makinesi. MD Beauty Life Güzellik Salonu’nda, beş ayrı sistemi tek bir makinede buluşturan teknoloji harikası kavitasyon cihazı, ‘Power Star Tri Kav’ zayıflama makinesi mucizeler yaratıyor. Cihaz, içerisinde bulunan beş başlık sayesinde beş makine işlevi kazanıyor ve böylece daha ilk seansta, vücudun her bölgesinde minimum 2-7 cm olmak üzere toplamda 18 cm’ye kadar incelmeler ve 900 grama kadar kilo kaybı gibi müthiş sonuçlar alınıyor. 90 dakika süren işlem, yağ dokusunun yoğun olduğu bölgeler olan bel, basen, bacak içi, karın ve hatta çene altına da uygulanabiliyor.

Power Star Tri Kav, aynı zamanda vücudun toparlanmasını ve kandan atılması gereken doymamış yağların idrar yoluyla hızlı bir şekilde atılmasını da sağlıyor. Minimum üç başlığın kullanıldığı bu işlem en az 5, en fazla 10 seans olarak haftada bir uygulanıyor. Ayrıca lenf drenaj, pasif jimnastik ve masaj sistemleri ile zayıflama süreci hızlandırılarak elde edilen zayıflığın uzun süre korunması da sağlanıyor.

 

İz bırakmayan kalıcı etki

Hızlı sonuç veren, narkozsuz, ameliyatsız ve alternatiflerine oranla daha ucuz olan kavitasyon yöntemi ile kısa sürede hayalinizdeki sağlıklı vücuda kavuşmak için dikkat etmeniz gereken bazı hususlar da var! İşlemden sonra 3 gün boyunca yağdan ve yağlı ürünlerden kesinlikle uzak durulmalı. Ayrıca, kırılan ve parçalanan yağların vücuttan atılmasını sağlamak için günde en az 2,5 lt su tüketilmesi ve ufak yürüyüşler yapılması gerekiyor. Zaman problemi olanlar için de MD Beauty Life’ın uzmanları lenf drenaj sistemini öneriyor.

Kavitasyon işlemi yaş sınırlaması olmaksızın sağlıklı olan herkese uygulanabiliyor ve herhangi bir yan etki olmaksızın kalıcı bir etki gösteriyor. Fakat, bu mucize buluştan faydalanamayacak olanlar da var. İşlem; yüksek tansiyon sorunu bulunanlara, yüksek kolestrolü olanlara, kalp pili ve kalp rahatsızlığı olanlara, hamilelere ve vücudunda protezi olan kişilere uygulanamıyor.

Bir an önce hayallerindeki vücuda sahip olmak isteyenler için MD Beauty Life, kavitasyon paketinden faydalanan müşterilerine, bölgesel incelme ve sıkılaşma paketini de hediye ediyor. Ayrıca, Şişli Gazetesi okurlarına ürün ve hizmet satışında uygulanan sürpriz indirimlerden faydalanma fırsatını kaçırmayın!

 

Adres: Büyükdere Cad. Sakarya Ap. (Şişli Camii karşısı, PTT üstü) No: 6, K: 2, D: 3 Şişli / İSTANBUL

Tel: 0212 232 41 21

GSM: 0553 232 41 21

Web: www.mdbeautylife.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.