Hayallerin doğru adresi

Hayallerin doğru adresi

 İstanbul doğumluyum. 28 yıl özel bir şirkette çalıştıktan sonra Gayrimenkul Danışmanı olarak Re/Max Karun ailesine katıldım. Evli ve bir kız çocuk annesiyim. Bu köşe yazısını yazmamın sebebi, meslekte bir yılımı doldurmadan, 2012 Ağustosu’nda ciro birincisi olmamın mutluluğunu sizinle paylaşmak.

Doğduğum semt Kurtuluş, çocuk ve gençliğimin geçtiği yerler Şişli ve Nişantaşı bölgesi olduğundan, uzmanlık alanımı bu bölgeler olarak seçtim. Sadece gayrimenkullerinizle ilgili değil, bölgeyle ilgili her konuda da sizi bilgilendirmeye adayım.

Herkesin hayalinde güzel bir gayrimenkule sahip olmak vardır. Ben bunu yaptığım işlemler sonrası müşterilerimin memnuniyetiyle bu hayallere ortak olabildim. Bu nedenle kendimi şanslı sayıyorum.

Bundan sonraki müşterilerime de iyi hizmet verebilmek amacındayım. Güvenilir bir danışmana ihtiyaç duyduğunuzda aklınıza gelirsem, isteğimi biraz olsun başarmışım demektir. Bilin ki size bir telefon mesafesi uzaktayım.

Hayallerinizin gerçekleşmesi için doğru danışmanı seçin. Ben o “doğru danışman” olduğuma eminim.

Hiçbir şey ertelenmemelidir; en başta da hayaller. Ertelediğiniz her hayal sizden biraz daha uzaklaşır. Siz de beni arayarak hayallerinize bir adım yaklaşmak istemez misiniz?

 

SAYGILARIMLA...

Talar Küçükaltunyan

0 532 292 61 21

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.