Hayaller Gerçeğe Dönüştü

Hayaller Gerçeğe Dönüştü

GOBI'12, 15-20 Nisan'da İTÜ Maçka'da yapılacak.

"Bu bir hayal ürünüdür" sloganıyla hayalleri ürüne dönüştüren, Global Opportunities in Business and Investment (GOBI), İstanbul Teknik Üniversitesi Yatırım Kulübü organizasyonuyla 15-20 Nisan 2012 tarihleri arasında İTÜ Maçka Yabancı Diller Fakültesi Mustafa Kemal Amfisinde gerçekleştirilecek. 

İş dünyasının hareketliliğine uyum sağlamayı ilke edinen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen GOBI'12 organizasyonununda; "Krizde Marka Yönetimi", "Türk İş Dünyası'nda Kadın Olmak", "Markasını Konuşturan Liderler" ve "Dünyada Öne Çıkan Türk Markaları" konu başlıkları konuşulacak. Bu seneki panelistler arasında ise Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel KOTİL, Vestel Şirketler Grubu CEO'su Ömer YÜNGÜL, Intel Türkiye CEO'su Burak AYDIN, İnanlar İnşaat Genel Müdürü Serdar İNAN ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa SARIGÜL yer alıyor. 

Tamamıyla bir öğrenci organizasyonu olan ve Uniaktivite tarafından düzenlendiği ilk yıl "Türkiye'nin en büyük uluslar arası öğrenci organizasyonu" ödülüne layık görülen GOBİ'12 kapsamında ayrıca, 42 farklı ülkeden gelen ve alanlarında kendilerini geliştirmiş üniversite öğrencileri de İstanbul'da 1 hafta süreyle ağırlanacak. 

15 Nisan akşamı saat 20.00'da İTÜ Maçka Mustafa Kemal Amfisi'nde Boğaziçi Caz Korosu'nun mini konseriyle açılışı yapılacak GOBİ'12 programı kapsamında panellerin yanı sıra 17 Nisan akşamı yapılacak Welcome Party de bulunuyor. Yoğun katılımın beklendiği etkinlikte ayrıca, panellere katılım gösterenlere İTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin onaylı sertifika da verilecek.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.