Hata yapınca rakip gol attı ve 1-0'dan sonra oyunun kontrolünü kaybetti

Hata yapınca rakip gol attı ve 1-0'dan sonra oyunun kontrolünü kaybetti

Son bölümde ise topu rakipten kurtardık. Ama bu yeterli değil. Daha istekli olmalıyız. Topu çabuk geri veremedik.

 

Son bölümde ise topu rakipten kurtardık. Ama bu yeterli değil. Daha istekli olmalıyız. Topu çabuk geri veremedik. İlk yarıda rakibin kontra atak yapmasına izin vermedik. İkinci yarıda  kontrolü kaybettik. Biz de atak yapmaya devam ediyoruz ama  etkili atak yapamıyoruz. Rakip sahada daha fazla yer almamız gerekiyor. Gereksiz hatalar yaptık. 1-0'dan sonra ikinci golü de yiyebilirdik. Beraber oynamadık ve 2 puan kaybettik. Duran topları kötüye kullandık. Başarı oranımız da çok düşük. Topu savunan takıma geçirerek sonuç almanız gerekiyor.

Gaziantep FK forması giyen Mustafa Eskihellaç, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları mücadeleyi değerlendirdi. Mustafa Eskihellaç, "Oynadığımız bir maç. 3 puan aldık. Baştan sona iyi oynadık. Şansımızı deneyemiyoruz. 2 puan kaybeden takım olduk. Dünya kupaları arasında iyi işler yaptık" dedi. dedim. İyi hissediyoruz. Daha fazla gelişmek ve daha iyi 1win sonuçlar elde etmek için çaba göstereceğiz. Kanat oyuncusu, "Antrenman kampı yorucu ama sahadaki etkisini gördük" dedi. Bu maçı kazanamadık ama inşallah önümüzdeki haftalarda meyvelerini toplarız" dedi. maç:

"Şenol Güneş  ikinci yarıda yapması gerekeni yaptı. Bir de Masuaku adında bir sol bek var. Masuaku, Beşiktaş'ta gördüğüm en iyi sol bek. Top kullanma becerilerinin iyi olduğunu görüyorum. Sakatlanmadığı sürece kesinlikle ilk 11'de  başlamalı. Umut Meraş'ın kendini geliştirmesi gerekiyor, daha alacağı çok yol var. Beşiktaş, Dünya Kupası'nın ardından  Süper Lig'i 15. sırada tamamladı. Rıdvan Dilmen, Gaziantep FK'ye girerken TV8.5'in 100% Futbolunda maça puan veriyor Rıdvan Dilmen: "Şenol Güneş, İsmail'den farklı düşündü. Sildiği isimleri kullandı, kullandığı isimleri de sildi. Aralarında Cenk ve Salih Necip de vardı. Weghorst dışında neredeyse takımı değiştirdi. Artılarını eksilerini göreceğiz. . N'Koudou'nun yeri 1win giriş tartışılmaz. Atiba bile vücut diliyle 'Oi! Sen ne yaptın! Atiba söyledi. Hakem söylemedi. Milyonlarca Beşiktaş taraftarı bile üzüldü. N'Koudou'yu önemli kılıyorlar MHK Başkanı Murat Ilgaz hakemi arayıp sizi alacağız ama almayacağız dedi. 8 Mart'ta hangi kulüplerin faaliyet gösterdiğini bilmiyorlar mı? İnceleyenleri alt kategorilere gönderebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.