Hanna Home İle Taş Desenli Duvar Kağıtları

Hanna Home İle Taş Desenli Duvar Kağıtları

Ev ya da işyeri fark etmez. Herkes kaliteli ortamlarda, kaliteli ve ferah yaşam alanlarında olmak ister. Bir ortamın kalitesini, ferahlığını da büyük ölçüde o mekanın dekorasyonları belirler.

Ev ya da işyeri fark etmez. Herkes kaliteli ortamlarda, kaliteli ve ferah yaşam alanlarında olmak ister. Bir ortamın kalitesini, ferahlığını da büyük ölçüde o mekanın dekorasyonları belirler. Peki bir yere girdiğinizde ilk önce ne dikkatinizi çeker. Tabiki de duvarları. Evet dekorasyon duvardan başlar. İç duvarlarda en kullanışlı dekor ürünü duvar kağıtlarıdır. Birçok avantajı olan duvar kağıtlarının en önemli özellikleri yüzlerce renk ve desende çeşitlerinin olmasıdır. Uzun ömürlü olması ve kolay silinebilir olması da tercih nedenlerindendir.

Hanna Home dünyada en çok tercih edilen duvar kağıdı modelleri ülkemize kazandırmaya devam etmektedir. İster işyerlerinizi, ister evlerinizi ister ofislerinizi binlerce duvar kağıdı modellerinden birini seçerek farklı ortamlara dönüştürebilirsiniz.

Son zamanlarda bir çok mekanda gördüğümüz taş desenli duvar kağıdı modellerini ve ihtiyacınız olan her türlü duvar kağıdı modellerini Hanna Home mağazalarından temin edebilirsiniz.

Zamanımızın çoğu kapalı alanlarda geçmektedir. Bu alanlarda kullanılan malzemelerin kalitesi ile sağlığımız olumlu ya da olumsuz olarak etkilenebilmektedir. Yaşam alanlarımızda kullanılan kimyasallar kötü koku yayarlar. Duvar kağıdında ise koku olayı yoktur. Bu kötü kokular ilk zamanlar bir belirti olmasa da zamanla sağlığımızı olumsuz yönde etkilerler. Özellikle astım, bronşit, alerji gibi rahatsızlıkları olan bebeklerde, çocuklarda ve yaşlılarda hastalık belirtileri daha çabuk hissedilmektedir. Kimyasallardan oluşan boyalar da kötü koku yaymaktadırlar.

Bu kötü kokulardan kurtulmanın en iyi yolu iç duvarlara duvar kağıdı uygulaması yaptırılmasıdır. Özellikle bebeklerin ve çocukların kaldığı odalara buralar için özel olarak üretilen bebek odası duvar kağıdı çeşitleri kullanılmalıdır.

Dünyada en çok tercih edilen sağlıklı duvar kağıdı modellerini Hanna Home mağazalarından bulabilirsiniz.

Duvar kağıdı kullanışlı olduğu kadar uygulaması da kolaydır. Boya yaparken meydana gelen inşaat görüntüsü duvar kağıtlarında oluşmaz. Duvar kağıdı uygulanırken yapılan tek şey kesip yapıştırmaktır.

Duvar kağıdı çatlakları da kapatır. Özellikle yeni binalarda duvarlar zamanla yerleştiği için duvarların sıvalarında çatlaklar oluşabilir. Bu çatlaklar nedeniyle çoğu zaman tadilat yapmak ve yeniden boya yaptırmak zorunda kalırız. Duvar kağıdı kullanılan alanlarda duvarlarda zamanla oluşan çatlaklar da duvar kağıdı altında kalacağı için görünmezler. Bu sayede hem kapatma özelliği olan duvar kağıtlarının hem de üretiminde kullanılan ürünlerin özelliği gereği ses izolasyonu sağlarlar. Duvar kağıdı kullanılan alanlarda herhangi bir nedenden dolayı yırtılma ya da tahriş olma gibi durumlarda oluşan hasarların tamiri çok kolaydır. Bu tamirler için duvar kağıdının yedeğini mutlaka bulundurun. Yedek ürünlerinizden aynı modeli kesip bozulan alana yapıştırabilirsiniz.

İç duvarlarda en çok kirlenen alanlar çocuk odalarıdır. Oyuncakların çarpması, çocukların karalamaları gibi nedenlerle hemen hemen her sene boya yaptırmak gerekir. Ancak duvar kağıdı olan duvarlarda bu sorun da ortadan kalmaktadır. Kaliteli duvar kağıdı kullanıyorsanız kolayca silebilir ve ilk gün ki gibi tertemiz hale getirebilirsiniz.

DUVAR KAĞIDI SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Bir kere fiyat araştırmasından ziyade kalite araştırması yapmalısınız. Daha uzun ömürlü olmasını ve uzun yıllar kullanabilmeyi istiyorsanız bu şarttır. Her üründe olduğu gibi bu üründe de duvar kağıdı ne kadar kaliteli ise o kadar maliyetli olacaktır. Peki duvar kağıdının kalitesini nasıl anlayabiliriz.

Ürünün kalitesini anlayabilmek için tırnağınızla duvar kağıdına baskı uyguladığınızda soyulma, çizilme gibi yıpranma durumlar ortaya çıkmamalıdır. Çıkıyorsa zaden bu uzak durunuz.

Bu tür sorunlarla karşılaşmamak için duvar kağıdı ihtiyaçlarınızı size en yakın Hanna Home mağazalarından karşılayın. Her zaman kaliteli ve her zaman müşteri memnuniyeti amacıyla hareket eden Hanna Home kaliteli ürünün olduğu kadar kaliteli hizmetin de tek adresidir.

Çocuklarınızın hayal ettiği şeyleri duvarlarına yansıtarak onların yaşam alanlarındaki mutluluklarını artırabilirsiniz. Onların yaşam alanlarını sevdikleri çizgi film kahramanları ile süslemek istemez misiniz? Çocuklarınızın en sevdiği kahramanlardan oluşan bebek odası duvar kağıdı modelleri, sizlerin ihtiyaç duyduğu taş desenli duvar kağıdı modelleri için sizleri Hanna Home mağazalarına davet ediyoruz.

Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek distribütörü olan Hanna Home, kalitenin ve farklılığın adresidir. Hanna Home tarafından hizmetinize sunulan en yeni modelleri takip etmek için facebook, twitter, instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden Hanna Home sayfasını beğenebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için www.hannahome.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.