Halide Edip Adıvar şanssızlığını kıramadı

Halide Edip Adıvar şanssızlığını kıramadı

Çanakkale 18 Mart Stadının zemin yenileme işlemleri nedeniyle İstanbul’da oynanan maçta Dardanelspor A.Ş. ile Halide Edip Adıvar 1-1 berabere kaldılar.

Çanakkale 18 Mart Stadının zemin yenileme işlemleri nedeniyle İstanbul’da oynanan maçta Dardanelspor A.Ş. ile Halide Edip Adıvar 1-1 berabere kaldılar.

Güngören Mimar Yahya Baş Stadında oynanan karşılaşmada, ev sahibi ekibi Sarıyer ile Coca-Cola U16 ve U17 Ligi maçları oynayan genç futbolcuları desteklerken, 100 kişi civarındaki Halide Edip Adıvar taraftarı da 90 dakika boyunca takımlarını desteklediler.

Müsabakanın 39.dakikasında Nuri Fatih Aydin’in pasında 20 metre mesafeden güzel bir şutla Halide Edip Adıvar kalecisi İlyas Burak Sağkan’ı mağlup eden Umut Doğru takımını 1-0 öne geçirdi.

Arkadaşına küfür etti oyundan atıldı
İkinci yarıda Dardanelspor A.Ş. atakları vardı. Bu ataklardan birisinde, 73.dakikada Ahmet Yazar çok net bir gol fırsatından faydalanamadı. Buna sinirlenen Dardanelsporlu Uğur Parlak takım arkadaşına küfür edince Hakem Melih Gündoğdu tarafından müsabakadan ihraç edildi ve Dardanelspor sahada 10 kişi kaldı.

Halide Edip Adıvar 90’da golü buldu
Bu dakikaya kadar rakibi karşısında etkili olan ancak baskıyı tam anlamda kuramayan Halide Edip Adıvar, Çankırıspor ve Sivas Dört Eylül Belediyespor maçlarında olduğunu gibi son anlarda üst üste pozisyonlara girmeye başladı. Bu ataklardan birisinde Muhammet Emin’in kafa şutu üst direkten geri gelirken, maçın 89.dakikasında Hamit Taşkın’a yapılan faulde, genç savunma oyuncusu Batukan Güven’in sert şutu Dardanelspor kalecisi Murat Hocaoğlu’nun eline de çarpıp filelere gitti ve maça denge geldi 1-1.

İki takım da 5 puana yükseldi
Maçın uzatma anlarında gol olmadı ve Dardanelspor ve Halide Edip Adıvar 1-1 berabere kaldılar. Bu sonuçla Dardanelspor puanını 5 yaparken, Halide Edip Adıvar da 1 galibiyet, 2 beraberlik ile 5 puana ulaştı.

STAT: Güngören Mimar Yahya Baş
HAKEMLER: Melih Gündoğdu, Gökhan Esen, Harun Öztekin
SAHA KOMİSERİ: Alaeddin Yavaş
DARDANELSPOR A.Ş. Murat, Suat, Taner, Uğur Parlak, Okan, Ensar Enes, Umut, Nuri Fatih, Uğur Aygören, Yasin Mert (dk 34 Harun), Ahmet (dk 74 Bedri)
YEDEKLER: Ümit, Ufukcan, Can, Cihat, Sadık
TEKNİK SORUMLU: Fatih Uygun
HALİDE EDİP ADIVAR: İlyas Burak, Burak Işıkay, Batukan, Uğur Uygun, Muhammet Emin (Uğur Öten), Celalettin, Alper, Ozan, Hamit, Tayfun, Okan (Ömer Furkan)
YEDEKLER: Bülent, Ayhan Atalay, Ömer Faruk, Nazif, Doğukan,
TEKNİK SORUMLU: Zeki Ersoy
SARI KARTLAR: Okan, Uğur Aygören, Ensar Enes
KIRMIZI KART: Uğur Parlak (dk 73)
GOLLER: Umut /Batukan





















Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.