Hakim karşısına çıkacak Harika Avcı bakın neler söyledi

Hakim karşısına çıkacak Harika Avcı bakın neler söyledi

Pop müziğinin efsane isimlerinden Harika Avcı hakim karşısına çıkacak. Emmiyete başvurarak Browning marka 7.65 çapında bir silah alan güzel sanatçı Harika Avcı, "ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma" suçu kapsamında hakim karşısına çıkacak.

Pop müziğinin efsane isimlerinden Harika Avcı hakim karşısına çıkacak. Emmiyete başvurarak Browning marka 7.65 çapında bir silah alan güzel sanatçı Harika Avcı, "ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçu kapsamında hakim karşısına çıkacak.

Harika Avcı, bir süre önce emniyete başvurup Browning marka 7.65 çapında bir silah aldı. Bulundurma ruhsatlı silahın sanatçının sadece Alkent sitesindeki evinde muhafaza edilmesi gerekiyordu. Fakat ünlü sanatçı bir süre önce Sarıyer'de başka bir adrese taşındı.

Emniyet birimlerine haber vermeden silahı da bu adreste tutmaya başladı. Avcı'nın yeni evine geçtiğimiz günlerde hırsız girdi. Hırsız, söz konusu silahı da çaldı. Avcı'nın durumu emniyete beyan etmesi üzerine, silahı Alkent sitesindeki konuttan başka bir adrese çıkardığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatıldı.

Savcılık, Avcı hakkında "ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçu kapsamında iddianame düzenledi. Harika Avcı, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.