Haftasonu programınız

Haftasonu programınız

Bu haftasonunda vizyona giren filmler, düzenlenen konserler ve gidilecek en gözde mekanlar...

Cesur düetlerden, rock festivallerine; lezzet duraklarından; en güzel filmler size keyifli bir haftasonu yaşatacak...

Vizyona giren yeni filmler, düzenlenen konserler ve gidilebilecek en gözde mekanları burada bulabilirsiniz.

Ne dinleyelim?

Efes Pilsen Yaz Konserleri

Ferhat Göçer & Göksel

Cesur düetler… rock baladları… müziğin her rengi ile yaz gecelerine ses verecekler!..

Efes Pilsen Yaz Konserleri, müzik dünyasının iki farklı ismini, çok konuşulacak bir repertuarla bir araya getirdi. Ferhat Göçer ve Göksel yazın son günlerini, BKM'nin organizasyonuyla müziğin farklı kollarında bir yolculuğa çıkarak noktalayacaklar.

Alternatif pop müziğin farklı yorumcusu Göksel ile gerek kendi şarkılarıyla gerek dünya müziğinden farklı müzik türlerine yer verdiği repertuarıyla Ferhat Göçer, yılın en iddialı düetleri için bir araya geldi. İki ünlü sanatçının da büyük heyecanla yer aldığı konserlerin ilki 19 Ağustos akşamı Çeşme'de gerçekleştirilecek.

Ferhat Göçer - Göksel



Göksel ve Göçer'in solo performanslarını da sergileyecekleri konserler boyunca, hayranları onları farklı şarkıları söylerken dinleyebilecekler. Göksel, Ferhat Göçer'in "Yastayım" parçasını söylerken; Ferhat Göçer de "Sabır" diyecek.

Sanatçılar "Paramparça", "Beni Yak", "Yaz Yaz", "Mevsim Bahar Olunca" gibi şarkıları da birlikte seslendirecekler.

Efes Pilsen Yaz konserlerinde, Ferhat Göçer ve Göksel hayranları sanatçıların bildikleri, sevdikleri parçalarının yanı sıra Türk Halk Müziğinden, arabeske, pop müzikten, rock parçalarına uzanan farklı bir repertuar dinleyecekler.
Tarih: 2 Eylül Pazar 2007
Saat: 21.00
Yer: Turkcell Kuruçeşme Arena

E l e c t r o n i c S e s s i o n F E S T 07

Electronic Session Fest'07


2007 yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde,uluslar arası arenada tanınmış yerli ve yabancı djleri aynı platformda dinleyiciyle buluşturmayı ve alternatif sunmayı hedefleyen Electronic Session, festival dizisinin ilk ayağını Nonstop Beachde gerçekleştiriyor...


Electronic Session Fest07 ; Depeche Mode ve Massive Atack gibi gruplara kendi yapım şirketi olan Sick Watona'dan altyapılar hazırlayan Ricky Ryan ve Add2Basket; Üllkemizi,dünya müzik sahnesinde başarıyla temsil eden ve Türkiye'de dans müziğinin gelişimde büyük rol oynayan Murat Uncuoğlu;
Dj Mag 2006 sıralamasında TOP 100 e 78. sıradan giren ilk ve tek Türk olan Dj Tarkan;
Yunanistan’in hemen her yerinde yapilan partilerde gösterdiği performanslar ile kendi kitlesini oluşturan ve gün geçtikçe adını duyuran Danny Alpha;
Türkiye'nin en iyi clublarında performans gösteren ve yurt dışınada davet edilen, progressive müziğin öncülerinden Serdar Olcay; İstanbul'un elektronik müzik frekansı 103.8 Dinamo fmde sergilediği canlı performansları ile büyük beğeni toplayan Soulpower; Deneysel prodüksüyonlarıyla dikkat çeken,Zey Production kurucularından Janbaz; ve Türkiye’den ; Tolgatan, Emrah Canpolat, Aslı & Özgür,Skywalker,e_Motion,Dj Dark G....

Electronic Session Fest kabini 15:00 itibariyle dinleyiciyle buluşacak.....
Tarih : 01 Eylül Cumartesi
Saat: 14:30
Yer: Non Stop Beach Club

Rock'n Coke Festivali


Ünlü rockçılar Franz Ferdinand'ın geldiği ve beşinci yılını kutlayan festivale 50 bin kişinin katılması bekleniyor!.
Coca-Cola tarafından Pozitif organizasyonu ile düzenlenen ve bugün iki grubun sahne almasıyla ısınacak olan Rock'n Coke'ta asıl heyecana bir gün kaldı! 4 yıldır 58 yabancı grup, 500'ün üzerinde yabancı müzisyen, 47 Türk sanatçı ve DJ'yi ağırlayan Rock'n Coke festivali bu dört yılda öyle hızla yol aldı ki; ilk yıl festival alanındaki görevli sayısı 2 bin iken bu rakam geçen yıl tam 7 bin oldu.

200 BİN İZLEYİCİSİ OLDU!
Tabii izleyici sayısı da bu dört yıllda tam 200 bini buldu. İlk yıl izleyici sayısı 40 bin iken geçen yıl bu sayı 55 bine ulaşmıştı. Bu seneki rakam konusunda ise çeşitli tevatürler var. Beklenen rakam biraz mütevazı da olsa organizasyon komitesi 50 bin olarak açıkladı. Öte yandan festivaldeki kamp alanının yine geçen yılki gibi dolması bekleniyor. Her ne kadar kampçı gençlerin sayısı ilk yıl 5 binde kalmış olsa da, geçen yıl gençler çadırın daha eğlenceli olduğunu düşündü ve tam 10 bin kampçı alanı doldurdu. Önceki senelerde 500 binin üzerinde prezarvatifin satıldığı 'Rock'n Coke'taki güvenlik elemanı sayısı ise 650.

Tarih: 1-2 Eylül 2007
Yer: Hezarfen Havaalanı

Nereye gidelim?

Go Mongo
Alışılagelmiş restoranlardan farklı olarak konukların kendi yemeklerini kendileri hazırladığı Go Mongo’da, açık büfede sergilenen et, sebze ve sos alternatiflerinden seçilen karışımlar özel bir sac üzerinde pişirilerek servis ediliyor. Tavuk, hindi, dana ve kuzu eti seçeneklerinin yanı sıra 25 çeşit sebze ve farklı lezzetler oluşturmakta en büyük farkı yaratan 20 çeşit sostan seçilecek alternatiflerin karıştırılmasıyla oluşturulan ve “Mongolian Barbeque” usulü hazırlanan yemeklerde neredeyse sonsuz bir çeşitlilik yakalamak mümkün. Farklı lezzetlerin düşkünüyseniz Go Mongo sizin için uygun.

http://cumaertesi.zaman.com.tr/images/2007/05/26/barbeku.jpg

Adres: Suadiye Plaj Yolu Sokak Suadiye Park
Telefon: (216 - 410 32 23)

360 Derece İstanbul

Adını, sahip olduğu 360 derece kapsamlı manzaradan alan restoran bu geniş açı kavramını mutfağında da sürdürmektedir. Dünya mutfaklarına yapılacak 360 derecelik bir gezi, tadı damaklarda kalacak binbir çeşit lezzet durağını içermektedir. Kavanozda limon çubuklu kocaman karides, Sindrella’ nın balkabağı çorbası, Kağıtta Somon, Çikolatalı Ölüm ve Limonlu cheesecake sufle bu duraklardan sadece birkaç tanesidir.

Bar bölümünde; binbir çeşit kokteyller ve içkiler, taze sıkılmış meyve frappelerle, detox içecekler ve geniş şarap mönüsü bulunuyor. Hafta içlerinde ve akşam yemeği esnasında hafif ve lounge tarzı, gece yarısından sonra funky bir tarz müziğe dönüşüyor. Hafta sonlarında ise daha yüksek tempolu ve canlı enstrümanlar eşliğinde tanınmış DJ`ler performans gösteriyor.




Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. K:8 No: 32/ 309 Beyoğlu
Telefon: 0212 251 10 42

Ne izleyelim?

Lanetli Bataklık The Marsh

Claire Holloway, başarılı çocuk kitapları yazarıdır. Fakat özel hayatı hiç de kitaplarında anlattığı hikâyelere benzememektedir. Sürekli kötü kabuslar gören ve korkunç vizyonlarla hayalle gerçeği karıştırmaya başlayan Claire'e doktoru huzur içinde bir ortamda tatil yapmasını önerir. Rose Marsh Çiftliği işte tam bu huzuru bulabileceği ve kafasını boşaltabileceği bir yer olarak gözükmektedir.

Oysa herşey gitgide çözülmesi daha zor bir sır olmaya başlar. Gördüğü garip görüntülerle birlikte, gerçek ve ilüzyon arasındaki korkunç bir dünyaya sıkışıp kalır. Bütün bunların ise on yaşındaki bir kızın hayaleti ile ilgili olduğunu anlayacaktır.


Suikastçı

Ortağı, suikastçı Rogue tarafından vahşice öldürüldükten sonra, FBI ajanı Jack Crawford intikamını şahsen almaya yemin eder. Ama Rogue izini kaybettirir, ta ki 3 yıl sonra Çin mafyasının lideri Chang ile Japon Yakuza patronu Shiro arasında kanlı bir savaş başlatmak üzere tekrar ortaya çıkana kadar. Rogue’u yakalamaya kararlı olan Crawford ekibini bu çatışmanın içine sürükler.

Şantör

50 yaşındaki Alain, Clermont-Ferrand şehrinde çok ünlü bir şantördür. Bu popüler şarkıcıların sabahlara kadar şarkı söylemediği geceler çok az olmasına rağmen, şehre yeni ve farklı bir hava getiren karaoke fenomeni yüzünden Alain gibi şarkıcıların nesli tükenmektedir. Ve bu yüzden, Alain sahnedeki ömrü gittikçe kısalmasından endişelenmektedir.

Bir gece, sahneden seyircilerine serenat yaparken kalabalığın içinden sarışın güzel bir kız görüyor. İlerleyen zaman içinde bu kızla tanışmayı başarır. Marian, Alain'a karşı son derece dikkatli davranmasına karşı onun cazibesine karşı koyamaz. Alain'nın sesiz direnişini ve insancıl yapısı nihayet hak ettiğini bulur ve ikili bir süre sonra ilginç bir şekilde birbirine yaklaşır. Kader bu ki, Marian, Alain’nın arkadaşı Bruno'nun sahip olduğu gayri menkul şirketinde çalışmaktadır ve Bruno’nun da Marian’a karşı ilgisi vardır.

Kariyeri sona ermek üzere olan yaşlı şantör Alain’ın, güzel Marian'a karşı olan ilgisi gün geçtikçe artar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.