Güzel oyuncu Gökçe Bahadır özel çekim filtesine takıldı

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır özel çekim filtesine takıldı

Güzel ve başarılı oyuncu Gökçe Bahadır'ın dizi çekimlerinde özel bir yöntem kullanıldı. Star TV ekranlarında yayınlanan 'Hatırla Gönül' dizisinde oynayan güzel oyuncu Gökçe Bahadır'ın yüzündeki değişikliğin nedeni belli oldu. Gökçe Bahadır kimdir?

33 yaşındaki oyuncunun yüzüne, genellikle Ajda Pekkan’ın bazı özel çekim ve Reklam filmlerinde kullandığı filtre yöntemiyle müdahale edildiği belirtildi.

 Bahadır'ın bazı yakın tek plan çekimlerinde özel ışık kurularak soft filtre yöntemiyle kırışıklıkların yok edildiği öğrenildi. Başrollerini Engin Öztürk ve Onur Saylak’la paylaştığı dizide oyuncu, iki erkeğin aşkı arasında kalan ve hafızasıyla birlikte tüm anılarını yitiren Gönül karakterini canlandırıyor.

Gökçe Bahadır

Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ’lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır.Oyuncu en son Star tv'de yayınlanan Aramızda kalsın isimli dizi'de Yadigar karakterini canlandırmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.