Guti'nin penaltısı ile öne geçen Beşiktaş, Galatasaray'ın belalısı Nobre'nin kafa gölüyle sonuca gidip, lige tutundu

Guti'nin penaltısı ile öne geçen Beşiktaş, Galatasaray'ın belalısı Nobre'nin kafa gölüyle sonuca gidip, lige tutundu

Futbolseverlerin heyecanla beklediği yılın derbisi Beşiktaş-Galatasaray maçı dün oynandı. Ezeli rakipler kıyasıya oynarken gülen taraf Beşiktaş oldu.

Beşiktaş, Ali Sami Yen'de yeniden doğdu. Sahasında Konyaspor'a puan kaptırmasının ardından eleştirilerin odağında yer alan siyah-beyazlı ekip, son 6 lig maçında yenemedii Galatasaray'ı deplasmanda mağlup ederek moral buldu. 8. dakikada Guti'nin penaltı vuruşu ile öne geçen Beşiktaş, maçın genelinde üstün bir oyun çıkardı. 69'da penaltıyı yaptıran Holosko'nun bir vuruşu da direkte patladı. Takımı rahatlatan gol ise 79'. dakikada Galatasaray'ın belalısı Nobre'den geldi.

NOBRE'DEN 7. HARİKA
Maça ilk 11'de başlayan tecrübeli futbolcu, Guti'nin ortasını kafa ile ağlara yollayarak sarı- kırmızılı ekibi yine affetmedi ve Galatasaray'a kariyerindeki 7. golünü kaydetti. Nobre, 7 golün üçünü Fenerbahçe forması altında atmıştı. Bu sezon 11. maçına çıkan başarılı futbolcu, ligdeki 4. golünü ağlara bırakmış oldu. Öte yandan sahadan 2-0 galip ayrılan ve haftayı galibiyetle kapatan Beşiktaş, Süper Lig'de 5. sıraya yerleşerek zirve mücadelesinden vazgeçmeyeceğini gösterdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.