Gustavo Enrique, takım olarak her geçen gün kendilerini geliştirdiklerini belirtti

Gustavo Enrique, takım olarak her geçen gün kendilerini geliştirdiklerini belirtti

Sezonun geri kalanıyla ilgili soruları yanıtlayarak, "Eskiden aynı motivasyonla topum için oynamaya hazırım.

Sezonun geri kalanıyla ilgili soruları yanıtlayarak, "Eskiden aynı motivasyonla topum için oynamaya hazırım. Futbolcular olarak tanışmak için sabırsızlanıyoruz." Bu seneki en büyük hedefimiz lig şampiyonluğu. Lider olmak zor, lider olmak daha da zor.Hedefimiz lig sonuna kadar yerimizi korumak.

"Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Lig tatilinde ilk molayı veriyoruz. Oyuncularımız biraz da olsa zihinsel mola fırsatı yakalıyor ve bu sefer ailelerimizle geçiriyoruz. tekrar çalış. Çalışmalarımız güzel ilerliyor. İstanbul'da antrenmanlara başladık, ardından betcool antrenman kampına gittik, burada güzel antrenman maçları oynadık. Şimdi en iyi şekilde hazırlanmaya devam etmek için buradayız. Futbolcular olarak taraftarlarımızla buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Devam etmek zor olmuş olmalı ama alıştık ve ritmimizi bulduk.

Herkes benim takımım için savaşmaya hazır

Sakatlığım nedeniyle bir süre takımdan uzak kaldım. Takım dışında olmak ve oynayamamak  her futbolcu için her zaman kötüdür ama futbolda da var. Yaralanmalar da başınıza gelebilir. Elbette her zaman oynamak ve takımıma yardım etmek istedim. Bahsettiğim betcool giriş yaralanmalara benzer yaralarım vardı. Şimdi 0'ın hazır olduğunu düşünüyorum. Sakatlıktan olabildiğince çabuk kurtulmak için çok çalıştım.

Sakatlıktan dönen arkadaşlarımızı içtenlikle karşılıyoruz

(Luan Peres, Nazım Sangare) Onları tekrar görmek güzel. Sakatlıkları nedeniyle bir süre  takımdan ayrı kaldılar. Sürekli sahadan uzak durmak bir futbolcu için  oldukça zor olsa gerek. Bizim için aşktır.

Yapmayı sevdiğimiz şeyi yapıyoruz. Herhangi bir oyuncunun saha dışında kalması zordur. Bugün onları sıcak bir şekilde karşılıyoruz. Aramızda "çete" dediğimiz bir gelenek vardı ve biz de yaşadık. Bize yardım etmek için geri döndüklerine sevindim. Her gün oyuncular sakatlandığında nasıl davrandığını merak ediyoruz. Bir futbolcu sakatlandığında çok üzülebileceğini biliyoruz. Bu durumlarda takım arkadaşlarının desteğini duymak harika. Birliğimiz her geçen gün daha da güçleniyor. Ligin geri kalanının çok zor olacağını düşünüyorum çünkü ligde çok sayıda iyi takım var ve biz de onlardan biriyiz. Şampiyonluğu sonuna kadar sürdüreceğiz. Umarım lig yeniden başladığında kaldığımız yerden devam edebilir ve aynı güçlü imajı geri getirebiliriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.