Gürsel Akkoyunlu trilyonluk ranta imza atacak mı?

Gürsel Akkoyunlu trilyonluk ranta imza atacak mı?

Gürsel Akkoyunlu ile ilgili konuşulan bu kadar sansasyonlara rağmen, müteahhitleri odasına toplayarak ‘imardan sorumlu tek yetkili benim’ dedirtebilen güçlerin, Akkoyunlu’ya trilyonluk rant için imza attırtabilecekler mi?

Gürsel Akkoyunlu’nun İmar Müdürlüğü’nde etkili olan güçler, önümüzdeki günlerde Mecidiyeköy’deki bir otelin iskanı için, önüne konulacak dosyaya imza atmasını talep edecekler. Eğer bu talep gerçekleşir ise büyük bir rant elde edilecek. Fakat atarsa da kendi geleceğini risk etmiş olacak. Bu otel çok insanın başını yakacağa benziyor.

BU OTEL PLANA TERS DÜŞÜYOR

İmar durumunda ticaret + konut alanında kalan yerine otel yapıldı. Normalde altı iş yeri, üzeri de konut olması gerekir. Bu da plandaki kullanım alanına ters düşmektedir.   

OTELİN ÜÇ KAT FAZLASI VAR

Planda yüksekli 15.50 yani 5 kat olması gerekirken, yapılan inşaatın 8 kat 24.50 yapılmış. Bu da yaklaşık üç kat fazlası var demektir. İnşaatın derhal durdurulup tutanak tutulması gerekirdi.

YOLA BİLE İNŞAAT YAPILMIŞ

Planda arsa 140 m2’nin yaklaşık yarısı yani 70 m2 inşaat izni verilirken yerinde 140 m2lik parselin tamamına, üstelik yola da inşaat yapılmış.

RÜZGÂR TERSE DÖNDÜ

Şişli Gazetesi olarak bu otelle ilgili hem haberler yaptık, hem de gerekli resmi kurumlara şikâyet ettik. Belediye de İnşaat bitene kadar tüm şikâyetlerimize göz yumdu.  Şimdiler de rüzgârın yönü değişince belediye deki bu fütursuzluğa devam edilip edilemeyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.