Günyamaç Spor &Nişantaşı Spor Maçında Gol Sağnağı 5-3

Günyamaç Spor &Nişantaşı Spor Maçında Gol Sağnağı 5-3

U-17 4.Grup derbilerinden Günyamaç Spor & Nişantaşı spor karşılaşmasında gülen taraf Günyamaç oldu.

Kağıthane Sadabat Stadında, Hakem triosu Aşkın Şahin, Aykut Usenti, Alican Albayrak yönetiminde oldukça soğuk ve rüzgarlı havada başlayan maç her iki takım için oldukça zorlu geçecek seksen dakikanın habercisi niteliğindeydi.

Ancak Günyamaç Spor maçın daha ilk dakikalarında Emre Eser'in golüyle 1-0 öne geçtiğinde her iki takımda oyuna daha asılmaya başladılar. Günyamaç bir an önce en az bir gol daha bularak rahatlamak isterken, Nişantaşı Spor ise olabildiğince çabuk avantajı kendi lehlerine çevirmek istiyorlardı.

Günyamaç etkili paslar ile rakip kaleyi zorlarke bazı topları direkten dönse de Mertcan Karakaş takımını 2-0 önce geçirerek ilk yarıdaki gol perdesini kapattı.

İkinci yarı başlarında Nişantaşı daha kontrollü ve ayağa yaptığı paslar ile rakibi zorlayarak Zikri Yılmaz, Tugay Vural ve Semi Albayrak'ın golleriyle 3 puanı almak istesede Günyamaç Spor maçı bırakmayarak Mertcan Karakaş'ın 2 ve Burak Örnek'in 1 golüyle maçı 5-3 kazanmayı başardı.

Oyun kalitesinin oldukça yüksek olduğu maçta böylesine gençleri izlemek ise Türk futbolunun geleceğinin garanti altında olduğunun göstergesi niteliğindeydi.




















Haber & Foto: Tevfik Tolga


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.