Güneş, iki forveti merakla bekliyor

Güneş, iki forveti merakla bekliyor

Siyah beyazlı teknik direktörler, takımların ve rakiplerin durumuna göre bu sistemleri uygulayacak.

Siyah beyazlı teknik direktörler, takımların ve rakiplerin durumuna göre bu sistemleri uygulayacak. Cenk Tosun ve Weghorts, sakatlıklar ve cezalar dışında 11 numara olmaya devam edecek. Şenol Güneş, Jackson Muleka'yı da beğeniyor. Tecrübeli teknik direktör, Muleka'yı kanat yerine forvet olarak kullanmayı planlıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), tribünlerdeki dehşet nedeniyle 27 Kasım Pazar akşamı ara verilen 1. Liga Spor Toto'da Göztepe-Altay maçı  sonrası her iki takımın da hükmen mağlup olduğunu açıkladı. Federasyon yönetimi, iptal edilen karşılaşmayı TFF'nin İstanbul Riva'daki genel merkezinde görüştü. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan maçın ardından taraftarlar arasında yaşanan gerginlik ortaya çıkınca iki takımın da hükmen hükmen hükmedilmesi mottobet kararlaştırıldı. Her iki takım için de puanın düşürülüp düşürülmeyeceğine PFDK karar verecek. Altaylı taraftarların durduğu tribünlerden havaya ateş açan Göztepeli Mehmet Çakır'ın  yüzünden ağır yaralanan Mehmet Çakır'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Altay Ozan kalecisi  Evrim Özenç'in maç sırasında defalarca kafasına  vurarak hastaneye kaldırılmasının ardından hakem Emre Kargın, oyunculara soyunma odalarına kadar eşlik etti.

20 HOLİGAN SALDIRISI Maçın ardından aralarında Göztepe'den sahaya atlayanlar ve sakatlanan kaleci Ozan'ın da bulunduğu 19 Altaylı ve öldürmeye çalışırken 20 Altaylı kasten tutuklandı. 1.6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında holiganlara işlem yapılmasına rağmen, İzmir derbisi sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Altay'a 6 maç, Göztepe'ye  4 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Kevin Nkudu hakkında karar verildi, Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyor. Dört sezon önce İngiliz takımı Tottenham Hotspur'dan gelen Kamerunlu oyuncu, yüksek fiyat etiketine rağmen beklentileri karşılayamadı. Öte yandan Beşiktaş yönetimi de Nkudu'yu kullanmaya devam etme kararı henüz almış değil. Ancak Şenol Güneş'in açıklamasının ardından Beşiktaş yönetimi konuya açıklık getirdi. Yıldız oyuncu sezon sonunda takımdan ayrılacak. Nkudu devre arasında mottobet giriş bir teklif alırsa, bunu değerlendirirdi. Bir etkinlik transferi gerçekleşirse ve alandaki boşluk dolarsa, oyuncunun takımdan ayrılması onaylanır. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), bazı takımları korumak için ulusal kulüp lisansı verme süresini üç kez uzattığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.