Şişli Gazetesi ranta dur demeye devam ediyor

Şişli Gazetesi ranta dur demeye devam ediyor

Şişli Gazetesi olarak Şişli Belediyesi’nde tek aksamayan icraat olan rant ihalelerine dur demeye devam ediyoruz. Son olarak ta Yeni Yıl Kutlaması adı altında bir gecelik eğlence için 10 milyon liralık bir ihaleyi daha iptal ettirmenin onur ve gururunu yaş

ŞİŞLİ GAZETESİ 2014 YILINDA 20 MİLYONLUK

 

RANT İHALELERİNİ İPTAL ETTİRDİ

Şişli Gazetesi olarak Şişli Belediyesi’nde Hayri İnönü ve Sarıgül Ailesi’nin koltuk savaşı sürerken tek aksamayan icraat olan Şişli Belediyesi’nde yapılan sadece 2014 yılında ortalama 20 milyonluk rant ihalelerini de iptal ettirmiş durumdayız.

 

SIRADA DOĞRUDAN ALIM VE

 

FATURA KARŞILIĞI ÖDEMELER VAR

Şişli Gazetesi vesilesiyle Şişli Belediyesi’nde yapılan bu rant ihaleleri artık tarihe karışacak. Bunun da farkına varan Sarıgül Ailesi’nin bu seferde doğrudan alım ve fatura karşılığı ödeme yapma yöntemine gittiğinin istihbaratını aldık.

 

Şişli Gazetesi olarak Şişli Belediyesi’nde yapılan bu doğrudan alımların ve fatura karşılığı yapılan ödemelerin de peşine düşeceğiz. Çok kısa zaman sonra bunların da kökünü kazıyacağız.  

 

 

BÜYÜK FİRMALAR SPONSOR OLMAK İÇİN SIRADA İKEN

 

ŞİŞLİ BELEDİYESİ 10 MİLYON BÜTÇE AKTARACAKTI

Mustafa Sarıgül’ün 2011 yılından bu yana yaptığı, her yıl da bedelini artırarak devam ettiği ve büyük firmaların sponsor olmak için sıraya girdikleri halde Şişli Belediyesi’nin 2014 yılı için 10 milyon bedelle çıktığı Yeni Yıl Kutlama ihalesi Şişli Gazetesi’nin ısrarcı takibiyle iptal ettirildi.

BİR GECE İÇİN TOPLAM 22 MİLYON ÖDEME

Bir gecelik yenil yıl kutlaması için Şişli Belediyesi 2011 yılında; 3 milyon 900 bin lira, 2012 yılında; 7 milyon 200 bin lira, 2013 yılında; 10 milyon 200 bin lira olmak üzere toplamda 21 milyon 300 bin lira para ödemiş.

 

PERSONELİN MAAŞLARINI ÖDEYEMEZKEN

 

BİR GECE İÇİN 10 MİLYON ÖDEME YAPILACAKTI

Şişli Gazetesi müdahale etmemiş olsaydı; Şişli Belediyesi çalışanların maaşlarını dahi ödeyemezken, işçiler 13 lira yemek ücreti alamayıp belediyenin önünde eylem yaparken Şişli Belediyesi bir gece için 2014 yılında da 10 milyon lira para ödeyecekti.       

 

SİYASİLERİ VE KAYMAKAMI CHP’Yİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

 

Şişli Gazetesi olarak Şişli’de siyaset yapan tüm siyasi partilere, CHP Genel Merkezi’ne ve Şişli Kaymakamı’na da çağrıda bulunuyoruz; Şişli Gazetesi olarak tek başına yürüttüğümüz bu mücadelemizde onları da göreve davet ediyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.