Şişli Belediyesi’ni yönetenler Nisan’da inandıklarına Haziran’da inanmadı

Şişli Belediyesi’ni yönetenler Nisan’da inandıklarına Haziran’da inanmadı

Şişli Belediyesi’ni yönetenler; faydası olacağına inandıkları gerekçesiyle Nisan Ayı’nda aldıkları meclis kararını, Haziran Ayı’nda bir faydası olacağına inanmadıkları gerekçesiyle iptal ederek bir ilke daha imza attı.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NİN KAFASI KARIŞIK

Şişli Belediyesi; Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda; Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği’ne ve Tarihi Kentler Birliği’ne faydası olacağına inanarak üye olunması için almış oldukları kararı, Haziran Ayı Meclisi’nde bir faydası olacağına inanmadıkları gerekçesiyle iptal etmesi, belediyenin kafasının karışık olduğu yönünde yorumlara neden oldu.

BELEDİYE İKİ AYDA FİKİR DEĞİŞTİRDİ

Bir diğer taraftan da; Şişli Belediyesi iki ay önce yararlı olacağına inanarak teklif ettiği birlik üyeliklerinden iki ayda yararı olmayacağı yönünde ki görüşü ile bu birliklerden ayrılma kararı alınması, belediyede plansız ve istikrarsız bir yönetim olduğunun göstergesi olarak yorumlandı.

ŞİŞLİ’Yİ YÖNETENLERİN KAPASİTESİ BU KADAR

Siyasi otoriteler bu durum için de; Şişli’yi yönetenlerin neye inanıp neye inanmayacaklarını dahi bilmedikleri ve bu durumla da Şişli’yi yönetenlerin, Şişli’nin geleceğine dair karar alma kapasite ve yeteneklerinin olmadığı net olarak görülmüştür açıklamasında bulundular. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.