Şişli Belediyesi zırhlı araçları kime ve neden kiralıyor?

Şişli Belediyesi zırhlı araçları kime ve neden kiralıyor?

Şişli Belediyesi ikinci bir zırhlı makam aracı için ihale düzenledi. Bu ihaleyle birlikte ikinci bir zırhlı makam aracına neden ihtiyaç duyulduğu ve bu araçları kimin kullanacağı merak konusu oldu.

Şişli Gazetesi olarak konunun muhatabı olan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’yü arayarak konu ile ilgili detaylı bir araştırma yaptık.

HAYRİ İNÖNÜ ZIRHLI ARAÇ KULLANMIYOR

Hayri İnönü’nün özel kaleminden aldığımız bilgi ile de İnönü’nün zırhlı bir araç kullanmadığı ve bundan sonra da kullanmayacağı belirtildi.

İnönü’nün bu açıklaması ve yaptığımız araştırmalarla birlikte iki adet zırhlı aracı kullanabilecek muhtemel isimlerin Mustafa Sarıgül ve Emir Sarıgül olduğu iddia edildi. Gazete olarak bu iddiaları araştırmak üzere resmi yerlere yazı yazdık.

İkinci aracın plakasının 34 S 4000 olması ve ‘S’ harfinin Sarıgül’ün ‘S’ si olduğu iddia edildi. Bu iddiaların doğruluğunu teyit ermek için Emir Sarıgül’ü aradığımızda Sarıgül’ün yaptığımız araştırmadan rahatsız olduğu yaptığı açıklamalarına da yansıdı.

EMİR SARIGÜL ARAŞTIRMALARIMIZDAN RAHATSIZ

Emir Sarıgül; ‘Bu zırhlı araçları Hayri İnönü Başkan kimin kullanmasını isterse onlar kullanacak. Araçlardan birinin plakasındaki ‘S’ harfinin de Şişli’nin ‘S’si olabileceği ihtimalini neden düşünmüyorsunuz?’ diye açıklamalarda bulundu.

BELEDİYEDE YAŞANAN SIKINTILARIN İSPATI MI?

Bu zırhlı araç kiralama ihalesiyle de; Şişli Belediyesi’nde ciddi olayların yaşandığının ispatı olarak yorumlanıyor. Bu sebeple de, Şişli Belediyesi’nde bir suikast girişimi veya başka sıkıntılı bir durumun olup olmadığı merak konusu oldu.

MUSTAFA SARIGÜL’DE ZIRHLI ARACA BİNİYORDU

Mustafa Sarıgül döneminde birçok sıkıntılı ve şaibeli olaylar yaşanmıştı. Bunun sonunda da Mustafa Sarıgül tehdit telefonları almış ve belediyede de silahlı saldırılar gerçekleşmişti. Bu yüzden Mustafa Sarıgül döneminde bir adet zırhlı araç kiralaması yapılmıştı. Mustafa Sarıgül’den sonra iki adet zırhlı araca ihtiyaç duyulması belediyede yine benzer sıkıntıların olduğu yorumlarına neden oldu.

ZIRHLI ARAÇ MUSTAFA SARIGÜL’E Mİ TAHSİS EDİLDİ?

Birinci zırhlı aracı kimin kullandığını araştırırken ikinci bir zırhlı araç ihalesi yapılmasıyla da birinci aracı Mustafa Sarıgül’ün kullandığı iddialarını kuvvetle ihtimal olduğu konuşuluyor. İddialar doğru çıkarsa da resmiyette Şişli Belediyesi ile hiçbir ilgisi olmayan Mustafa Sarıgül’ün bu zırhlı aracı kullanması kanunen suç teşkil ediyor. Bu durumun tespit edilmesi durumunda da ciddi sıkıntıların yaşanabileceği ifade ediliyor.

GÖZLER ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDE

Mustafa Sarıgül’den sonra ikinci bir zırhlı bir aracın kiralanması gözleri tekrar Şişli Belediyesi’ne çevirdi. Bu aracı kimin kullanacağının belirlenmesiyle, Şişli Belediyesi’nin perde arkasında yaşanan olayların da tüm gerçekleriyle ortaya çıkacağı belirtiliyor.

Şişli Gazetesi olarak bu zırhlı araçlara neden ihtiyaç duyulduğu ve bu aracı kimlerin kullanacağı ve Şişli Kaymakamlığı’nın bu olayla ilgili tutumu ile ilgili tüm detayların takipçisi olacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.