Mustafa Sarıgül:'40 yıllık emeğimi yedirtmem'  ‘Hayri İnönü’ye sahip çıkın’

Mustafa Sarıgül:'40 yıllık emeğimi yedirtmem' ‘Hayri İnönü’ye sahip çıkın’

Şişli’nin yeni belediye Başkanı Hayri İnönü ile birlikte eski belediye başkanı Mustafa Sarıgül Şişli’de ki okul aile birliği başkanları ile bir araya geldiği yemekte Mustafa Sarıgül, Şişli’nin Hayri İnönü’ye sahip çıkmasını istedi.

MUSTAFA SARIGÜL’ÜN ZAMANLAMASI MANİDAR

Şişli Belediyesi’ni Emir Sarıgül’ün yönettiği, Hayri İnönü’nün göstermelik başkan olduğu tartışmalarının yaşandığı bu süreçte, Mustafa Sarıgül’ün Hayri İnönü’ye sahip çıkın demesinin ve zamanlamasının manidar olduğu ifade ediliyor.

BELEDİYEDEKİ SIKINTININ GÖSTERGESİ

Mustafa Sarıgül’ün bu konuşmasının da; Şişli Belediyesi’ni kimin yönettiği tartışmalarının yaşandığı ve Hayri İnönü’ye rahat bir başkanlık yaptırtılmadığının konuşulduğu bir ortamdan sonra yapması da bu olayların gerçekten yaşandığının göstergesi olduğu belirtiliyor.

Yerel seçimlerden sonra Şişli Belediyesi’nde yaşanan bu kadar sansasyonlara rağmen Mustafa Sarıgül’ün müdahale etmemesi de tartışmalara neden olmuş ve CHP Genel Merkezi’nde de bunun sorumlusu olarak ta Mustafa Sarıgül gösterilmişti.  

Mustafa Sarıgül de bu olayların bu kadar büyümesine neden olan gerek Hayri İnönü’ye gerekse de Emir Sarıgül’e tepkili olduğu ifade ediliyordu.

MUSTAFA SARIGÜL: ‘40 YILLIK EMEĞİMİ YOK ETTİRTMEM’

Mustafa Sarıgül’ün de bu yaşanan sansasyonlara daha fazla dayanamadığı, kendisinin üst olarak kullandığı Nişantaşı Topağacı’nda ki otoparkta belediyedeki as adamlarıyla yaptığı toplantıda bu durumdan rahatsız olduğunu ifade etmişti.

O toplantıda belediyedeki yaşanan olayların kendisine zarar verdiğini belirtmişti. Mustafa Sarıgül; 40 yıllık emeğini kimsenin yok etmesine de izin vermeyeceğini de sert bir dille uyararak Hayri İnönü ve Emir Sarıgül’e gönderme yapmıştı.

MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNE HAZIRLIK

Bu durum siyasi kulislerde farklı yorumlara da neden oldu. Milletvekili seçimlerinin yaklaşmasıyla Mustafa Sarıgül’ün de milletvekili olmak istediği konuşulduğu ortamda, Şişli Belediyesi’nde yaşanan sansasyonların önüne engel olarak konulacağını düşündüğü için bu duruma bir açıklık getirmek zorunda olduğu iddia ediliyor. 





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.