Merkez Mahallesi'nin En Genç Adayı Özer Taştan

Merkez Mahallesi'nin En Genç Adayı Özer Taştan

Merkez Mahallesi Muhtarı Yaşar Doğu’nun vefatının ardından boşalan muhtarlık koltuğu için adaylar birbirleriyle yarışmaya başladı. 3 Haziran tarihinde 10 bin 500 seçmenin Şişli Motor Meslek Lisesi’nde oy kullanacağı seçimlerin en genç adayı Özer Taştan, Y

Muhtarlık hizmetinin gönül işi olduğunu belirten Taştan, aday olmasında ki süreci anlatırken, “Yaşar amcanın yanında yetiştik. Kendisinin veliahttı olmamı isterdi. Burası en çok sana yakışır derdi. Rahmetli olduktan sonra görev başa düştü dedik. Şişli için bir şeyler yapmak için yola çıktık. Halkımızın teveccühü ile talip olduk. Muhtarlık gönül işidir. Burada oturmayan bir insanın seçime girme olasılığı yoktur. Topluma bir faydanız olmamışsa, insanlardan oy beklemenin anlamı yok” şeklinde konuştu.

Merkez Mahallesi’nin eksikliklerini tespit ettiklerini ve bu doğrultuda çalışacaklarının altını çizen Taştan, “Merkez mahallemiz Şişli’nin gözbebeğidir. Sağlık ocağımız yok. Bir acil müdahale polikliniğimiz yok. Şişli Etfal Hastanesi Seyrantepe’ye taşınacak ve ihtiyacımız artacak. Perihan Sokak’ta taksi durağımız vardı. Hem güvenlikti hem de tedbir için iyi oluyordu. Yeşil alanımız çok kısıtlı. Özellikle genç kardeşlerimizin talebi bu yönde oluyor. Elimizden gelen gayreti hayata geçirmek için uğraşacağız. 7’den 70’e herkese hizmet etmekle görevliyiz. Muhtarlık devlete açılmanın ilk basamağıdır. Vatandaşlarımız belki mülki amire, belediye başkanına ulaşamaz fakat isteklerini muhtara ileterek, yerine getirilmesini sağlayabilir. Mahallenin mülki amiridir” dedi.

 

Özer Taştan Kimdir?

26.02.1981 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu olan ailesi ile 80 yılı aşkın bir süredir Şişli’de yaşıyorlar. İlkokulu Şişli 19 Mayıs İlkokulu’nda, Talat Paşa Ortaokulu, Kurtuluş Süper Lisesi’nde okudu. AÖF. Halkla İlişkiler Fakültesi mezunu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.