Maaşları dahi ödeyemeyen Şişli’de: İnönü ve Sarıgül’ün festival yarışları

Maaşları dahi ödeyemeyen Şişli’de: İnönü ve Sarıgül’ün festival yarışları

Şişli Belediyesi personeline maaş ödemek için 20 milyonluk kredi talebi meclisten onay alırken, Mustafa Sarıgül ve Hayri İnönü milyonlarca liralık festival yarışına girdikleri ortaya çıktı.

Şişli Belediyesi’nde bir garip uygulama daha gerçekleşiyor. Eylül Ayı Meclis toplantısında maaşları ödeyebilmek için krediye ihtiyaç var diyerek meclisten kredi onayı alan Şişli Belediyesi’nde; Hayri İnönü ‘Caz Festivali’ ile Mustafa Sarıgül’de ‘Tasarım Festivali’ ile milyonlarca liralık festival yapma yarışına girdikleri ortaya çıktı.

BELEDİYE DE MADDİ SIKINTI VAR DENİLİRKEN

FESTİVAL YARIŞLARININ YAPILMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜ

Şişli Belediyesi’nin asli görevleri olan; personelinin maaşlarını dahi ödemekte zorlanırken, çöpler zamanında ve muntazam olarak toplanamazken, Şişli’nin temizliği düzenli yapılamazken, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın spor yapmaları için gerekli imkân ve destek verilemezken bu festivallerin yapılmasının altında rantın olduğu iddialarının güçlenmesine neden oldu.   


HAYRİ İNÖNÜ’NÜN HABERİ YOK İSTİHBARATINA

KENDİ ÖZEL KALEMİNDEN YALANLAMA GELDİ


Gazetemize gelen ilk istihbaratta bu festivallerden Emir Sarıgül ve Hayri İnönü’nün haberi dahi olmadığı yönündeydi. Bu istihbaratı teyit etmek için Hayri İnönü’nün özel kalemini aradık. Buradan bu festivallerden Hayri İnönü Başkanın da haberi olduğu yönünde bir açıklama geldi.

                                                                                                                      

BU FESTİVALLERDEN RANT ELDE EDİLİYOR

Bu festivallerle ilgili de ciddi iddialar var. Aldığımız istihbaratlara göre; bu festivallerin Mustafa Sarıgül ile Hayri İnönü arasında ranta dayalı bir yarışın yaşandığı yönünde. Bu festivallerin bütçelerinin de milyonlarca liraya mal olacağı ve Şişli ve Şişlilinin de bu festivallerden bir kazanım elde edemeyeceği ifade ediliyor.


EMİR SARIGÜL HABERDAR DAHİ EDİLMİYOR

Kültür’den sorumlu ve Koordinatör Başkan Yardımcısı olan Emir Sarıgül’ün bu festivallerin hiçbirinden haberi dahi olmadığı ortaya çıktı.  Burada Hayri İnönü’nün kendine özel bir danışman ekibi kurduğu ve Kültür işlerine de Arda Aydoğan’ın olduğu ve tüm etkinlikleri de Emir Sarıgül’ün dahi olmadan yaptığı belirtildi.

Mustafa Sarıgül’ün de Kültür Müdürü Zeynep Saka ile tüm bu etkinlikleri planladığı ve yine ranta dayalı olan Kültür etkinliklerinden de Emir Sarıgül’ün haberdar edilmediği ortaya çıktı.


HAYRİ İNÖNÜ’NÜN CAZ FESTİVALİ

MUSTAFA SARIGÜL’ÜN TASARIM FESTİVALİ

Hayri İnönü’nün festivali olarak nitelendirilen ‘Caz Festivali’, Mustafa Sarıgül’ün festivalinin de ‘1.Şişli Tasarım Festivali’ olduğu belirtiliyor.


Bu festivallerin Şişli’ye ve Şişliliye o kadar yaşanan sıkıntı varken yapılmasının altında yine rant ve karşılıklı çekişmelerin yattığı ifade ediliyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.